Perompak Pecah Masuk Rumah Tapi Apa Yang Dia Buat Korang Takkan Percaya

Zaman sekarang kamiĀ tak tau nak cakap macam mana dah perompak ni macam macam perangaiĀ pun ada, panjang akal betul penjenayah-penjenayahĀ ā€˜era modenā€™Ā ni.

Kebiasannya kalau rumah dipecah masuk, habis barang-barang dalam rumah disepahkanĀ selain ā€˜perompakā€™ ni akan mencuri segala barangan berharga yang ada dalam rumah tu.

Nak harap perompak tu masih ada dalam rumah, memang tak mungkinlah kan.

Tapi apa yang berlaku kat sorang lelaki yang mahu dikenali sebagaiĀ sapikĀ ni memangĀ ā€˜winā€™Ā habis..korang kena baca sampai habis tau.

Menerusi entri terbaharu dia kat instagram miliknyaĀ haihsapik, menceritakan saat-saat rumahnya kena pecah masuk dengan seorang lelaki ketika dia dan isteri keluar makan..wehh penjenayah sekarang ni menjadi-jadi plak.

Netizen Marah Dengan Tindakan Perompak Itu

innazreenĀ baik punya isap syabu siap buh maggi…mmg mangkaq…

azlan11Ā Bapak ah nasib baik x ganas bawak parang ke

saifuddinamriĀ Perggggghh. Kasi pukul dulu bro mamat tu. Haha. Semoga semuanya selamat

eenazrĀ Korg ok tak? Ada apa2 dia rosakkan ke?

zuliyana_raimiĀ šŸ˜± luckily bkn wife ko sorg shaq! Alhamdullilah dlindungi Allah..

aimsalvĀ Alhamdulillah sebbek semua selamat. Naya betui…

husnisaad07 Ni orang Kedah pangey Kawaq

mohd_shazar Slamber je..siap masak megi šŸ˜…

hairuzsallehĀ moga sapik dan wife sabar hadapi dugaan ini
lynnnasirĀ Tengah high ni yg lagi bahaya..adoiii..nasib xdak apa2 kena..

Kisah ni berlaku petang semalam di rumah sewanya yang terletak diĀ Taman Sri Andalas, Klang.

haihsapikĀ Petang yang panjang,
Rumah aku kena masuk pencuri, sabahan dalam lingkungan umoq 30-an

Kami balik umah, tgk umah semak…dan ada kasut dia kat dapuq,

Aku dgn bini syak dia ada lagi kat dalam umah aku, aku terus call polis, polis Klang sampai dgn pantas, naik atas dia dok berkunci dalam bilik utama… Pecahkan pintu bilik tgk mangkaq ni ada kat dalam.
Mangkaq ni siap isap syabu atas katil aku, dan makan megi…hahaha
Panjang betui petang ni….

Waktu dia sampai rumah, lepasĀ ā€˜datingā€™Ā dengan isterinya , dorang perasan yang rumah berselerak lepas tu ada kasut lelaki yang tak dikenali di bahagian dapur dan aircond pun terbukak waktu tu.

ā€œaku dgn bini syak dia ada lagi kat dalam umah aku, aku terus call polis, polis klang sampai dgn pantas, naik atas dia dok berkunci dalam bilik utamaā€¦.pecahkan pintu bilik, tgk mangkaq ni ada kat dalam..ā€

Korang memang takkan sangka apa yang lelaki tu buat lepas polis pecahkan pintu bilik tu.

ā€œā€¦ā€¦mangkaq ni siap isap syabu atas katil aku, dan makan megiā€¦hahahā€

AntaraĀ ā€˜bukti bestā€™Ā yang sapik sempatĀ snapā€¦

1.Ā  Spender

2. ā€˜Barangā€™ isap syabu

3. Ubat gigi, duit singgit & lighter


Sumber : Sapik

Laporan Polis pun dah buatā€¦

Sapik berkata hasil pemeriksaan jumpaĀ 1 lelaki sabahanĀ tengah menyorok bersama barang yang dicuri iaituĀ kamera jenama fuji X 100, beg, laptop jenama HP dan beg, serta dron..perghh! gajet semua dia tibai.

Katanya polis telah tangkap suspek dan bawa ke balai polis klang utk tindakan lanjut.

Admin rasa lah kan, mamat tu mesti tgh ā€˜highā€™ tu yang masa kena tangkap pun dia mamai-mamai lagi.

Korang kat luar sana, make sure kalau nak keluar inform jiran awal-awal okay sebab malang tak berbau.

Sumber : Lobak Merah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*