Tak Sampai Hati Nak Tengok. Rakam Video Ce kik Dan Tampor Bayi Sampai Lu nyai, Mohon Pulis Cari Wanita Ini
“Tak sampai hati, nak tengok!” – Wanita CEKIlK dan TAMP0R bayi sehingga Iuny4i

Video Rakaman Penuh Ada Disediakan Dibawah

Kes pende raan kanak-kanak dilihat semakin menjadi-jadi. Golongan pende ra seolah-olah tidak berperikemanusian apabila melakukan perbuatan sedemikian.

Namun baru-baru ini, telah tular sebuah video yang berdurasi selama 96 saat, menunjukkan seorang wanita telah mende ra seorang bayi perempuan dalam keadaan yang meIampau.

Video kejadian tersebut telah mendapat perhatian ramai, yang telah meIemparkan kec4man terhadap tindakan wanita tersebut.

Dalam video tersebut, dapat dilihat wanita terbabit memukuI, men4mpar, serta mene kan dada bayi yang berusia 2 tahun itu. Selepas diperlakukan sedemikian rupa, kedengaran suara bayi tersebut yang meraung di atas katil.

Lebih kej4m lagi apabila beliau menghayunkan baju yang dipakai bayi terbabit tersangkvt di bahagian leher m4ngsa, ketika ingin menukarkannya.

Kejadian tersebut telah menerima pelbagai respons daripada orang ramai, yang mengec4m tindakan tidak berperikemanusiaan itu. Mereka mahukan pihak berwajib untuk menyiasat kewujudan video tersebut.

Namun lokasi video berkenaan diambil, tidak dapat dipastikan lagi. Menurut sumber, video berkenaan telah dimaklumkan kepada pihak pulis, namun pihak mereka masih belum menerima sebarang laporan

Bagi yang mempunyai maklumat, boleh laporkan kepada pihak pulis melalui Facebook, Twitter atau hubungi talian 019-3019930

Sumber:  OHMEDIA

Video Rakaman Penuh:

DERA BAYI: POLIS MOHON BANTUAN MAKLUMAT DARI ORANG RAMAI

DERA BAYI: POLIS MOHON BANTUAN MAKLUMAT DARI ORANG RAMAIPolis Diraja Malaysia (PDRM) memohon kerjasama orang ramai untuk menyalurkan maklumat berhubung video kes dera bayi, di bawah.Orang ramai yang mempunyai maklumat boleh salurkannya menerusi:1. Inbox Facebook Rasmi PDRM: https://www.facebook.com/PolisDirajaMalaysia/2. Twitter Rasmi PDRM: https://twitter.com/PDRMsia3. Whatsapp Jabatan Siasatan Jenayah di talian: 019-30199304. Tampil di mana-mana balai polis berhampiran.

Posted by Polis Diraja Malaysia ( Royal Malaysia Police ) on Tuesday, June 11, 2019
Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*