Kata Kata Isteri Kepada Sultan Muhammad V Selepas Menimang Cahaya Mata Membuat Ramai Rakyat Teruja
PASTINYA umum sedia maklum bahawa Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V dan isteri baginda, Rihana Oksana Petra selamat dikurniakan putera sulung pada Ramadan lalu.

Berita gembira itu dikongsi sendiri menerusi Instagram (IG) Oksana @rihanapetra dan memaklumkan bayi diberi nama Tengku Ismail Leon Petra Tengku Muhammad V Faris Petra itu dilahirkan pada 21 Mei 2019.

Terbaru Oksana mengucapkan terima kasih dan amat senang hati apabila membaca komen-komen serta ucapan ikhlas para pengikut keluarga diraja itu selepas beliau selamat melahirkan seorang putera.

Malah turut dikongsikan kehidupan banginda dan dirinya berubah sejak dianugerahkan putera comel itu. ā€œKepada semua pengikut pengikut saya yang dihormati, jutaan Terima Kasih diucapkan ke atas komen-komen anda. Saya amat senang hati apabila membaca ucapan ikhlas dari anda semua. Kehidupan kami berubah sejak kehadiran anak comel ini.

ā€œAlhamdulillah, sekarang kami adalah keluarga yang bahagia dan sifat kekeluargaan penting dalam kehidupan kita semua.

KATA KATA OKSANA DALAM LAMAN INSTAGRAM

Kepada semua pengikut pengikut saya yang dihormati, jutaan Terima Kasih diucapkan ke atas komen-komen anda. Saya amat senang hati apabila membaca ucapan ikhlas dari anda semua.

Kehidupan kami telah berubah sejak anak comel ini dianugerahkan kepada kami suami-isteri dan membawa bersamanya kasih sayang dan cinta.

Alhamdulillah, sekarang kami adalah keluarga yang bahagia dan sifat kekeluargaan adalah penting dalam kehidupan kita semua. Oleh itu, diharap kita sama-sama menjaga keluarga kita dan juga satu sama lain. Dan semoga kita dan ahli keluarga kita terus sihat sejahtera dan sentiasa dilindungi dan dirahmati Allah swt. ā€“ rihanapetra

Kini IG rasmi tersebut yang mula dibuka sejak 4 Jun lalu telah mempunyai lebih 162,000 pengikut dan perkongsian terbaru itu juga telah mendapat lebih 18,000 views selepas tujuh jam dimuat naik.

Dalam perkongsian terdahulu, Oksana juga menceritakan serba sedikit pengalaman sepanjang tempoh sembilan bulan mengandung.

Sumber : Sinar Harian

Kredit : Awattt Syeikhh
Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*