‘Masa Study Dulu Berlagak Kahwin Dengan Artis Tapi Sekarang Jual Cuckoo’

Zaman sekarang ni macam-macam perangai netizen. Salah silap habis kena kec4m. Keje jadi jual Cuckoo pun jadi masaIah kepada sesetengah orang.

Ini yang berlaku kepada seorang wanita @mieja_ibrahim, beliau memuat naik di laman twitter miliknya apabila seseorang pengguna akaun palsu di IG seolah-oleh menghin4nya yang bekerja sebagai penjual Cuckoo.

Bukak instagram pastu nampak komen ni

.

Sapa yang study dengan i dulu mesti tau i macam mana. Nak berlagak tang mana tak tau la tu. Tapi kenapa nak kesian dekat i buat Cuckoo. Nak suruh i tunjuk payslip ke hahaha

Wanita ini yang juga lsteri kepada pelakon Paskal, Hafizul Kamal mengambil langkah untuk ‘baca’ sahaja hin4an tersebut.

Status yang ditulis oleh beliau, menarik minat warga netizen yang rata-rata memberi sokongan. Malah ada yang suruh tunjuk slip gaji lagi.

I’ve been doing Takaful bertahun. Was a Bank Manager before quitting to concentrate on my clients.

Doing sales ni, memang ramai look down. Because they really don’t know how much one can earn.

My advice is this.

Ignore. Don’t give any clout.

Work hard. Let your success talk

Ish, dah la guna akaun palsu, boleh pulak cakap macam tu. Tak hin4 pun kerja Cuckoo ni, kalau nak kata orang yang jual Cuckoo ni gaji sikit, rasanya mungkin silap. Orang kerja ‘sales’ ni lagi banyak duitnya.

I tengok ramai yang kerja stabil dah, pastu resign buat cuckoo. Confirm duit kepuk kepuk lagi banyak sebab tu sanggup resign kan!!

Biasa la tu dik. Akan ada yang tak suka dan iri hati tengok kejayaan orang lain.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Media Cite Heboh

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*