“Dapur Dah Lama Tak Berasap, Tengok Pun Nak Munt4h” – Isteri Saharul Ridzwan




Isteri kepada pelakon Saharul Ridzwan, Deena Emir yang kini sedang meng4ndung anak kedua mendedahkan bahawa dia mengalami alahan yang teruk kali ini.

Menurut Deena atau nama sebenarnya Qaabila Deena Emir Mohamed Akif Emir, 31, dia juga sudah lama tidak ke dapur bagi menyediakan juadah kerana dirinya tidak tahan dengan bau masakan.

“Deena alah bau masakan, tengok makanan pun nak munt4h.

“Dua-dua kehamilan al4h pada bau goreng dan bau masakan. Lari dari dapur duduk luar rumah. Dapur dah lama tak berasap,” kongsinya di Instagram.

Bukan taknak ambil gambar berdua. Tapi perangai @saharulridzwan suka buat muka annoying, pelik pelik. Terus malas nak upload  Nanti dia tanya pulak kenapa taknak post gambar kita. Asyik gambar sorang je

Jelas Deena lagi, dalam tempoh keh4milan kali ini, badannya juga berasa kurang bertenaga berbanding ketika meng4ndung anak sulung.

“SubhanaAllah, banyak sangat yang Deena belajar sepanjang keh4milan kedua ini. Betul-betul berbeza dengan keh4milan sebelumnya.

“Secara fizikal, badan memang agak lemah sedikit dan sebab itu ment4l kena kuat. Kena set di fikiran setiap apa yang jadi itu ada kebaikan,” luahnya.

Setakat ni handsocks paling banyak Deena ada are from @hssmuslimah! Sebab variety of colours & it fits me well. Loveeee sangat

Sebelum ini, berita gembira mengenai keh4milannya dikongsikan Saharul pada bulan lalu.

Deena dan Saharul, 30, mendirikan rumah tangga pada 16 September 2016.

Hasil perkongsian hidup itu mereka dikurniakan cahaya mata, Muhammad Luth Ali yang kini berusia dua tahun.

Disebabkan mummy belum datang mood untuk bersosial so kita letak muka anak dulu la ye. SubhanAllah banyak sangat yang Deena belajar sepanjang my 2nd pregn4ncy. Totally different dengan the previous one. Physically memang agak we4k sikit, and because of that mental kena kuat, kena always set mind tu setiap apa yang jadi tu ada kebaikan. Think positive as much as you can. Can you share apa pengalaman korang? Orang kata lain anak lain ragam dia kan. Ali lagi nak dapat adik lagi dia clingy ya amat.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Lepat Pisang

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.




Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*