‘Meng4muk’ Dengan Meludah, Menjer1t Dan Memukul Anggota MBSA Sebabkan Ini Je
WANITA ‘menga muk’ dengan meludah, menje rit dan memu kul anggota penguat kuasa Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) dan operator tunda kereta di Bandar Baru Sungai Buloh, hari ini.

Dalam kejadian 12 tengah hari, wanita terbabit bertindak memba ling kon dan menga sari anggota penguat kuasa yang sedang menjalankan tugas.

Difahamkan, kenderaan milik wanita itu ditunda kerana diletak di tempat yang tidak sesuai.

Perbuatan wanita itu tul4r di laman sosial apabila ada pihak merakam perbuatannya menga.sari dan menolak anggota penguat kuasa dan operator tunda kereta.

Rata-rata netizen mence muh dan menge cam tindakan wanita terbabit yang disifatkan menghalang tugas anggota penguat kuasa.

Sementara itu, Ketua Bahagian Korporat dan Perhubungan Awam MBSA, Shahrin Ahmad ketika dihubungi mengesahkan perkara itu.

Beliau berkata, kerja penundaan dilakukan kerana kenderaan terbabit di parkir di tempat tidak sepatutnya.

Perkara ini tidak memat4hkan semangat warga MBSA dalam meneruskan tugas seharian, sebaliknya ia sebahagian daripada caba.ran yang dihadapi semasa melaksanakan tugas,” katanya.

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih.

Sumber: Hmetro

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawap Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*