Caprice Dipuji Tenang Waktu ‘Live’ Dengan lnfluencer ɪꜱʀᴀᴇʟ “Hanya Beri Hujahan Beremosi”

Disebabkan oleh situasi ᴘᴀʟᴇꜱᴛɪɴ dan lꜱʀᴀᴇʟ yang menjadi perhatian penduduk tempatan kebelakangan ini, Caprice telah mengambil kesempatan untuk menjalani satu diskusi bersama dua personaliti media sosial daripada lꜱʀᴀᴇʟ.

Walaubagaimanapun, sesi tersebut yang berlangsung hampir 2 jam nyata menimbulkan kema.rahan ramai apabila dua wanlta itu yang terus memberikan hujah tidak masuk akal bagi mempertahankan kedudukan negara mereka sebagai pihak yang benar.

Oleh kerana Caprice sudah meninggalkan pesanan di awal sesi tersebut, rata-rata netizan selain beberapa selebriti tempatan dilihat menjaga tutur kata mereka menerusi ruangan komen live tersebut namun sempat meluahkan perasaan tidak puas hati dengan hujahan merepek kedua wanita berkenaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Bertambah geram apabila salah seorang daripada mereka turut dilihat menghalang Caprice dengan beremosi daripada menyelar hujahannya sekaligus menyekat lelaki itu daripada bercakap banyak semasa sesi diskusi mereka.

Rata-rata netizan juga dilihat menyatakan perasaan mereka menerusi beberapa entri di laman media sosial, kesemuanya memang tidak berpuas hati dengan dua ᴡᴀɴɪᴛᴀ ɪꜱʀᴀᴇʟ berkenaan.

Dalam perkhabaran lain, lꜱʀᴀᴇʟ dan pihak Hamas bersetuju untuk melakukan gencatan senjata. Semoga ᴘᴀʟᴇꜱᴛɪɴ terus bangkit untuk memperjuangkan hak mereka.

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*