Gadis Ini Mengaku Pernah Ada SkndaI Dengan 5 Suami Orang. Reaksi Elly Mazlein Memang Tak Boleh Disorok Lagi (Video)

Zaman sekarang selalu kita dengar pasangan suami isteri yang bercerai berai kerana pelbagai sebab.

Ada sebab kerana isteri dan ada sebab kerana suami tetapi selalunya kerana suami tidak puas dengan isteri sendiri sehingga mencari wanita lain.

Tapi jangan selalu salahkan pada lelaki kerana bertepuk sebelah tangan tidak akan berbunyi.

Hadirnya insan ketiga dalam perkahwinan merupakan salah satu faktor terkuat pergaduhan dalam rumah tangga. Namun, masih ramai ā€˜individu perampasā€™ yang suka menjadi pengganggu dalam hubungan suami isteri.

Di zaman media sosial jika seseorang (lelaki) ingin mencari pasangan baru bukanlah sukar, mereka hanya pergi ke laman sosial dan sudah pasti ramai gadis gadis yang cantik cantik ada.

Elly Mazlein Tidak Dapat Sorok Muka Marah..

Pelakon, pengacara dan penyanyi Elly Mazlein ramai kenal sebagai seorang yang manja dan happy go lucky. Sangat jarang kita lihat muka di marah tapi kali ini berbeza sekali.

Hal ini turut dikupas di dalam program berkonsep perbincangan isu-isu dalam rumah tangga iaitu Borak Kelamin yang ditayangkan di Astro Ria apabila episod terakhir mereka membincangkan mengenai kisah seorang gadis muda yang sudah lima kali mempunyai hubungan dengan suami orang.

Menerusi sedutan episod tersebut, gadis berkenaan yang dikenali sebagai Tasya (bukan nama sebenar) telah menceritakan pengalamannya yang bahagia menjadi skandal kepada suami orang.

Namun, apa yang menarik perhatian warganet adalah reaksi pengacaranya iaitu Elly Mazlein yang terlihat agak geram mendengar pengakuan gadis berkenaan ketika disoal rakan pengacaranya, Awal Ashaari.

Tasya dilihat seakan biasa dan bangga dengan tindakkannya melakukan maksiat dengan suami orang serta sedikit pun tidak rasa bersalah dengan apa yang dilakukan kerana semua yang berlaku bukan dia yang memulakan.

Jelingan dari Kak Lina memang seram

Jadi, di akhir sedutan itu, dia memberikan sedikit pesanan supaya berhati-hatilah dengan suami yang romantik, penyayang dan mengambil berat keluarga kerana di luar dia belum tentu bertingkah seperti itu.

Sehubungan dengan perkongsian video-video tersebut, ramai yang menyuarakan perihal ā€˜jelingan mautā€™ Elly Mazlein atau mesra disapa Kak Lina dalam mendengar pengakuan gadis berkenaan.

VIDEO:

SUMBER/KREDIT: AwattSyeikhhh Network

PERHATIAN:Ā PihakĀ Kualalumpur ViralĀ Ā tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. PihakĀ Kualalumpur ViralĀ juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*