Tiada Pizza Kerana Oven R0sak, Tndakan Pelanggan Pizza Hut Ini Bikin Netizen Ger4m

Jika perempuan ʜᴀᴍɪʟ meminta sesuatu makanan kerana mengldam, mungkin kita boleh faham sikap mereka yang tidak akan senang duduk sehinggalah mereka mendapat makanan yang mereka inginkan.

Tetapi apabila seorang wanita ini tidak ingin menerima kenyataan bahawa sebuah cawangan Pizza Hut tidak dapat menghidangkan piza kepadanya, tindakannya membuat orang ramai ger4m.

Dalam sebuah video TkTok yang dikongsikan semula ke Twitter, seorang wanita dilihat sedang merakam ruang dapur restoran makanan segera itu sambil mar4h-mar4h meminta piza.

Salah seorang pekerja restoran itu kemudian datang ke kaunter untuk menjelaskan kepadanya sekali lagi bahawa mereka tidak dapat membuat piza pada hari itu kerana oven mereka ros4k akibat disamb4r petlr.

Namun wanita berkenaan masih tidak ingin menerima kenyataan itu dan tetap berker4s untuk mendapatkan piza dengan menengk1ng-nengk1ng dan bertanya bermacam-macam soalan tidak masuk ak4l, membuat pekerja Pizza Hut itu kelihatan tertek4n.

Kedeg1lan dan kekurangan adab wanita tersebut ternyata turut membuat netizen sak1t hati dan ger4m memikirkan kerenah pelanggan-pelanggan yang perlu dihad4p oleh pekerja-pekerja restoran makan segera setiap hari.

“Kalau aku, aku gerak je branch lain…”

“Jumpa pelanggan macam ni setiap hari…”

“Karen pun kal4h ni…”

“Bapak ꜱᴛʀᴇꜱꜱ do…”

“Kalau aku jadi akak tu…”

SUMBER/KREDIT: HCL

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*