Keadaan Suami Makin Tenat Sampai Tahap 4, Datin Paduka Eina Azman Mnta Petua Tlngkatkan Oksigen DaIam Badan

Sebelum ini, pelakon cantik Datin Paduka Eina Azman menerusi satu hantaran di Instagram, memaklumkan keadaan terkini suaminya Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Abdullah. Difahamkan, suaminya memerlukan bantuan pernafasan berikutan kadar oksigen yang semakin menurun.

Terbaru, Eina menerusi Instastory meminta ā€˜tipsā€™ daripada bekas pesakit C0vldI9 tahap empat mengenai cara untuk meningkatkan paras oksigen dalam badan. Eina pada masa yang sama, turut berterima kasih kepada mereka yang sudi berkongsi tips tersebut.

Salam guys. Sesiapa bekas pesakit C0vldI9 tahap 4 ke atas atau macam mana nak tingkatkan oksigen? Tolong kongsikan dengan saya. Terima kasih.

Difahamkan, sebentar tadi berlangsungnya sesi bacaan yassin dan doa buat Eina dan suaminya.

Doktor cakap suami saya mungkin kena masuk ICU dalam dua hari ini. Saya takut sebab apa-apa boleh jadi dalam situ.

Terdahulu, Eina Azman memaklumkan dirinya dan suami telah disahkan positif C0vldI9 selepas menjalani ujian saringan. Tidak berakhir di situ, dua pembantu rumah Eina turut disahkan positif C0vldI9 manakala keputusan anaknya Aubreykarl dan kakaknya Wenny Azman negatif.

SUMBER/KREDITĀ : Eina Azman & HLive/ OhBulan via awatsyeikh

PERHATIAN:Ā PihakĀ Kualalumpur ViralĀ Ā tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. PihakĀ Kualalumpur ViralĀ juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*