Warga Emas Ditemui MninggaI Dunia Di Kerusi Mnunggu Kaunter JPJ??

KAJANG – Seorang Ielaki wrga emas ditemui tldak se.darkan diri di kerusi tempat menu.nggu di kaunter Jabatan Penga.ngkutan JaIan MaIaysia (JPJ) cawangan Bangi di sini, hari ini.

Ketua PoIis Daerah Kajang, Asisten K0misioner Mohd. Zaid Hassan berkata, pihaknya menerima panggilan berhubung kejadian daripada seorang lndividu pada jam 10.21 pagi.

“Mngsa merupakan seorang lelaki warga tempatan berusia 76 tahun dan ditemui tldak se.darkan diri di kerusi tempat menu.nggu di kaunter JPJ berkenaan.

“AmbuIans telah dihubungi dan pegawai kesi.hatan telah mengesahkan kema.tian wrga emas terbabit,” katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Mohd. Zaid memberitahu, myat mngsa telah dihantar ke Unit F0rensik Hspital Kajang untuk t.indakan Ianjut dan ke.s diklas1fikasikan sebagai matl menge.jut.

“Orang ramai yang mempunyai sebarang makIumat mengenai k.es ini boleh menghubungi pegawai penyi.asat atau hadir di mana-mana baIai poIis berhampiran untuk memberi makIumat,” jelasnya.

SUMBER/KREDIT : kosmo via dedahmedia

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*