‘4 Kali Tengok 4 Kali Gelak…’ – Disangka Ank Rusa Tapi Sebenarnya Ba bl

Memang tidak dinafikan bahawa ramai juga yang sering tersaIah sangka dimana ankk ba bl dianggap sebagai akk rusa.

Mungkin atas faktor rupa fizikal ank ba bl yang lebih kurang sama telah membuatkan ramai yang keliru dengannya kerana hldung mereka pada ketika itu tidak begitu jelas sepertimana halwan terbabit ketika dewa.sa. Ditambah pula dengan bentuk dan corak badann ketika itu, ia menguatkan lagi tanggapan berkenaan.

Perkara ini dapat ditunjukkan menerusi sebuah vldeo yang dimuat naik oleh satu akaun di laman Twitter iaitu milik fazley13 apabila terdapat seorang lelaki yang turut menyangka perkara yang sama.

Jika dilihat pada rakaman vldeo tersebut itu, pemuda yang berbaju biru tersebut telah memegang seek0r ank ba bl sambil memegang telefon bimbitnya.

Oleh kerana ia bercorak seperti rusa, lelaki itu tanpa rasa was-was terus memegang halwan berkenaan.

Namun, perkara itu telah disedarinya oleh rakannya sebaik sahaja ia mengeluarkan bvnyi sama seperti haiwan bernama ba bl.

Ekoran daripada itu, kedua-dua mereka telah bergelak tawa gara-gara lucu dengan situasi tersebut sehingga ia menerima perhatian ramai terutamanya pengguna Twitter.

“Hahahaha 4 kali tengok 4 kali aku gelakkkk”, kata pemilik akaun terbabit. Rakaman yang berdurasi selama beberapa saat itu telah meraih sebanyak 360 ribu tontonan umum setelah dimuat naik pada petang kelmarin.

“A moment of silence…”

“Kalau Parameswara tengok ni…”

Nasib korang berdua lah ye, tersalah pegang halwan yang disangka rusa tapi sebenarnya ba bl… hahahaha tapi jangan lupa samakk je lepas pegang tu

SUMBER/KREDIT: himpunan cerita lawak

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*