Rakaman “Lagi Sekali Main Handphone Aku S4man” PoIis lni Bagi 4maran Kepada lsterinya Jangan Main Phone Waktu Drive…

Selain menjaga keamanan dalam masyarakat, poIis juga ditugaskan untuk memastikan keseIamatan atas jalan raya

Tugas mereka yang berani, ga.gah dan te.gas ini menjadi inspirasi buat semua masyarakat. Kadangkala, mereka terpksa menunjukkan sifat ga.rang supaya masyarakat tak0t dan dengar kata.

Sama seperti perk0ngsian dari portal SAYS video tuIar baru-baru ini di TikTok yang mema.parkan seorang wanita ditegur oleh poIis yang merupakan suaminya sendiri menarik perhatian warganet.

Tunjuk muka ga.rang dan berteg.as dengan isteri sendiri supaya jngan main phone bila kereta dah gerak nanti.

Video:

Menerusi video berkenaan, kelihatan wanita itu didatangi oleh seorang poIis semasa keretanya berhenti.

Apa yang lebih mengej0tkan, poIis yang menegurnya supaya jngan bermain dengan telefon itu merupakan suaminya sendiri. PoIis berkenaan dengan ga.rangnya menasihati isterinya.

Isterinya itu dilihat menurut per1ntahnya kemudian ingin ajak bergu.rau dengan mengucapkan selamat hari lahir kepada suaminya. Tetapi sayangnya, dia tldak diIayan oleh suaminya.

Lantas isterinya terus berkata “haa, ma.roh ma.roh” mengundang d.ekah warganet.

Masa bertugas je boleh m.arah, nanti sampai rumah bini pulak m.arah” – Warganet

Sementara itu, hasil tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata warganet turut terhibur. Malah, ada yang sempat menya.kat pasangan tersebut.

Ketika ini, video itu berjaya mendapat 3.1M tontonan, 247K tanda suka dan 4K komen di TikT0k.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada warganet di TikT0k:

Ga.rang poIis ni, tak0t tengok. Apa-apa pun salute sebab jalankan tugas.

Sumber: SAYS, TikT0k

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*