PDRM TampiI Dedahkan Barang Apa Lagi Yang Dibvang Svspek Sehingga Pasukan Marin DiperIukan Untuk Kess Pembvnvhan Surya

HULU TERENGGANU – Svspek kes pembvnuhan Siti Nur Surya Ismail, 19, dipercayai membvang sebahagian bahan bvkti di dalam sungai.

Ketua Polis Daerah Hulu Terengganu, Deputi Superintendan Mohd. Adli Mat Daud berkata, hasil soal slasat terhadap svspek, remaja perempuan berusia 19 tahun itu mengakv telah membvang beberapa barangan yang diambil dari rumah mngsa ke dalam sebatang sungai di Telemong di sini.

“Antara barangan dari rumah mngsa yang masih hilang dan dipercayai dibuang ke dalam sungai itu ialah sebuah beg yang mengandungi d0kumen peribadi mngsa.

“Sehubungan itu, seramai sembilan anggota Pasukan Gerakan Marin Wilayah Tiga telah dikerah untuk mencari bahan bukti tersebut mulai semalam,” katanya kepada Kosmo! di sini hari ini.

UNIT SELAM PPM W3 BANTU JSJ IPK TERENGGANU KESAN BARANG KESS BVNUH

Unit Selam Pasukan Polis Marin Wilayah Tiga bantu Jabatan Slasatan Jenayah K0ntinjen Terengganu kesan barang kes yang di percayai di bvang ke dalam sebuah sungai di Telemong, Terengganu.

Kosmo 2 November lalu melap0rkan myat Siti Nur Surya ditemukan matl dalam keadaan menlarap di ruang tamu rumahnya di Kampung Lubuk Batu, Telemong di sini oleh adik bongsunya yang pulang dari sekolah pada pukul 2.30 petang.

Svspek yang juga rakan baik mngsa kemudiannya telah ditahann ketika memberi keterangan di Balai Polis Telemong di sini pada keesokan hari.

Majlstret Engku Nurul Ain Engku Muda telah membenarkan pelajar tingkatan enam tersebut direman selama 14 hari sehingga Isnin depan bagi membantu slasatan mengikut Sksyen 302 Kanvn Kesksaan.

KREDIT : KOSMO ONLINE VIA ONLINE MALAYA

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*