Setelah Lama Berdiam Diri, Akhirnya Demi Keluarga, Shuk Tampil Dengan Kata Kata Yg Menyayatkan Hati 

Sebelum ini episod perg0Iakan rumah tangga Shuk Sahar kembali panas apabila isterinya dipercayai mendedahhkan Shuk kembali bermain kayu tiga.

Menerusi beberapa posting dimuat naik di Intagramnya, isteri Shuk, Rossalennah Natassyiah Asshaferah mendedahhkan suaminya itu masih menjalinkan hbungan dengan wanlta sama yakni Fara.

Jelas Rossa lagi, dia juga bertindak menerjahh ke rumah Fara untuk meminta suaminya pulang ke rumah, namun terpaksa beredar dengan hampa.

Terdahulu, Shuk sebelum ini pernah dikaitkan dengan Fara sekitar Julai tahun lalu.

Walaubagaimanapun, ketika itu perlakuan cvrangg Shuk sudah diketahui oleh isterinya dan Rossalennah dikatakan pernah berbincang secara baik dengan Fara.

Untuk rekod, Shuk mendirikan rumah tangga dengan Rossalennah Natassyiah Asshaferah pada 2015 dan dikurniakan dua cahaya mata perempuan.

Selepas berdiam diri hampir beberapa hari susulan kess kecvranggan dengan wanita lain didedahkan isteri di Instagram, penyampai radio Hot fm, Shuk Sahar, 34 telah membuat satu posting terbaru di media sosialnya sebentar tadi.

Menerusi video tersebut, dia telah datang bertemu dengan anak-anaknya yang berlari mendapatkan pelawak tersebut kerana terlihat merindui sosok ayah mereka.

Dalam kapsyen yang disertakan oleh Shuk, dia mengakui segala salah dan silapnya terhadap keluarga. Dia juga sedar bahawa memang sukar untuk menjernihkan kembali apa yang telah terjadi selama ini.

Walau bagaimanapun, selebriti tersebut memaklumkan yang dia sanggup demi kembali mendapatkan keluarga dan kebahagiannya semula.

Sehubungan dengan itu, rata-rata warganet telah meninggalkan komen di ruangan Instagram Shuk dengan pelbagai maklum balas.

Kebanyakkan daripada mereka meninggalkan nasihat buat pelawak tersebut supaya berubah dan memikirkan anak-anak yang masih kecil serta meninggalkan segala perkara yang mengg.oyangkan keharmonian rumah tangganya.

SUMBER/KREDIT:Gempak/IGShuk/OMM via ONLINE MALAYA

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*