Anak Jari Pvtuss Dua Dan Kawan P4tahh Tul4ng Tmbus Isi, Indivldu Motorsikal Dipercayai Menjadi Punca

Paka, Terengganu – 2 individu yang menaiki motorsikal dipercayai menjadi puncaa dalam satu insiden petang tadi. Individu berkenaan menunggang sebuah motorsikal jenama Yamaha model y150zr Movistar biru.

Seorang daripadanya tidak memakai pelindung kepala dan telah membuat lintasan tanpa menoleh ke kiri dan kanan sebelum melintas sehingga menyebabkan pemandu kereta Alza biru terb4b4s dan mel4.ngg4r penunggang motorsikal lain.

Menurut sumber, 2 individu m4ngs4 kem4.l4ngan itu mengalami kec3der4an serius sehingga menyebabkan 2 jari p4t4h, 1 r3t4k dan mengalami kec3de.r4an di bahagian kepala. Manakala kawannya pula mengalami kec3de.r4an di bahagian peha, tulangnya dipercayai men3mbus1 isi daging.

Mngs4 dihantarkan ke Hospital Kemaman bagi mendapatkan rawatan lanjut

Ini rakaman CCTV dan Dashcam:

SUMBER/KREDIT: Iman Zayyad

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*