Budak Lelaki Trjun Dari Tngkat 5 Lepas Kena Tmpar Dgn Ibu Depan Kawan Sekolah. Apa Yang Jadi Selepas Itu Buat Semua Sebak

Penjagaan anak anak mungkin bukan perkara yang mudah tetapi kaedah tertentu di Asia harus dilupakan pada masa lalu.

Sebagai contoh, salah satu aspek penjagaan anak anak di Asia termasuk memaluukan di khalayak orang ramai, memarrahi dan menghukumm anak-anak, yang boleh mengakibatkan traumaa emosi dan psikologi untuk anak-anak mereka.

Sayangnya, bagi seorang budak lelaki di negara china ini, hasilnya sungguh tragiss.

Ibu Tmpar Depan Rakan Sekolah

Seperti yang dilaporkan oleh China Press, seorang budak lelaki berusia 14 tahun di Wuhan telah pergi dari dunia selepas terjunn dari tingkat 5 bangunan sekolahnya, setelah ibunya menamparrnya di hadapan rakan sekelasnya.

Ternyata budak lelaki itu bermain daunn terupp dengan rakan sekolahnya ketika mereka ditemui oleh pihak sekolah.

Ibu bapa mereka dipanggil sementara mereka diminta berdiri di koridor sebagai hukumann.

Ketika ibu budak lelaki itu tiba, dia sangat marahh sehingga sambil memandangnya di koridor, lalu menamparrnya.

Diam 3 Minit Sebelum Lompatt

Ibunya dibawa oleh seorang guru sementara budak lelaki itu dilaporkan berdiri di tempatnya secara senyap selama tiga minit sebelum dia nekad untuk meloompatt.

Dia segera dikejarkkan ke hospitall dan dinyatakan telah tiada pada pukul 9 malam.

Walaupun sebilangan netizenn mengkritikk budak itu kerana terlalu lembutt, yang lain membantunya, dengan berkongsi bahawa ibu bapa harus mempertimbangkan kesejahteraan emossi dan psikologi anak-anak mereka, terutama apabila kesalahhan dibuat secara terbuka dan meminta masyarakat umum untuk meletakkan diri mereka di tempat budak lelaki tersebut.

Sumber : WOB/Kredit OM

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN:Ā PihakĀ Kualalumpur ViralĀ Ā tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. PihakĀ Kualalumpur ViralĀ juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*