TuIar LeIaki Cina Mengamuk Di Kaunter Tak Sabar Nak Bayar. Ayat Yang Dia KeIuarkan Memang Buat Semua Orang Geram

Seorang pengguna twitter berkongsi tentang kisah seorang lelaki cina mengamuk di kaunter pembayaran yang menjadi tular di media sosial.

Berikut adalah tweet dari @yongxingg_

cina ni mengamuk sebab dia marah aku dengan kakak aku beli barang dapur banyak. kaunter ni bukan line express, barang dia 2 mineral besar tu ja and then nak bising maki siap cakap melayu babi miskin bagai. aku panggil security guard pon slow, benda hang nk laju prgi kaunter lain

benda jadi suddenly tau, tiba tiba ja. nasib baik ada abng baju biru tu. org lain tak tolong panggilkan guard pon. aku seriau dia angkat tangan kt kak aku ja. nasib kak aku jenis penyabaq, kalau aku dah balun dah

act dia dh start lama maki dah, tapi aku record lambat sebab tengah bertekak masa tu hahahah, but still benda kalau hg urgent nk bayaq boleh ja cakap kt kami. bagi ja aih bayaq dlu, bukannya kami selfish sangat. ini kalau dari awal bahasa memang taksedap, risau makan kaki satgi

kalau pi tesco nampak dia lagi, eyy memang aku tibai pakai rotan satgi haa. baru ada otak pergi beratur kt kaunter express tu. dh besaq panjang pon tkreti baca signboard kt kaunter. cibai

yg mana tanya kenapa tak record dari awal, ni nak bgtau. aku ni perempuan, aku risau time record snsorg sebelum abg baju biru tu defend, dia attack aku. sbb ada abg baju biru tu defend, aku berani record, kalau dia attack masa tkde org defend?

jangan la samakan cina lain dengan dia ni. cina lain okay je tau dia ja takrilek, jangan sebab sorang cina semua cina korang cakap perangai sama“

Video ada dibawah:

SUMBER: JIRAN CAKAP

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri. Artikel dan penulisan di dalam ini juga tidak melambangkan pendapat peribadi pihak kami.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*