Bengang Dihalau Keluar Dari Kedai Chanel, Ini Apa Datin Shahida Sekolahkan Aliff Syukri Memang Betul Pun

Video penuh di akhir artikel

Baru –  baru ni Dato Aliff Syukri melancong ke Australia dan telah melawat salah sebuah butik di salah sebuah Mall di Australia. Apa yang berlaku adalah dia telah di halau dari butik Chanel kerana berpakaian selekah. tetapi…

Dato Aliff Syukri baru sahaja memuatnaik satu video durasi pendek yang mencuri perhatian ramai dengan kapsyen di bawah:

Korang rasa kenapa dia x kasi masuk???

Kenangan pahit jangan pandang org sebalah mata mentang mata saya x biru .. jenuhh saya merayu nak masuk utk beli beg Chanel … Hello mat salleh u ingat i tak mampu nak beli cannel?? X apa Fendi lagi lawa.. malas layan org mcm ni mentang2 wife i dan I selekehh u x layan nanti i pakai baju suit dan jammm berlian i baru u tau.. 

Jom Lihat apa kata netizen dalam ruangan komen :

fizrul_aidi @suzieyamelly ulat bawah batu pun boleh hidup.. kita manusia Allah bg bagi akal fikiran xkan xboleh fikir.. sedih manusia skrang..

feeyjhmieths Msia Baru skrg mmg mulut Jahat…. trbaik dato semoga Alkah mlimpahkn rezeki yg lbh byk lg…dn bpnjngan Aamiin Alkahumma

sha_anuar63 Sokong datin..duit bukan segala2nya..duit pun xblh beli kebahagiaan hati yg hakiki..untung la satu bdn diselaputi elvy gucci coach segala brg2 mewah2 bagai..xsemua mampu..tp ramai mampu tngok je..😀😅😘 rezeki dr Allah SWT diberi bila2 dikehendakiNya..

emidayana_hs Ala datuk x yah kat sydney tp kat malaysia ni pun byk jer pekerja butik yg berlagak tgk customer ni atas bwh..kekadang masuk tu bukan butik mahal pun biasa2 jer tp bile x jd beli pandang org mcm nk mkn tu..kekadang x hormat pun ade..tp yg kat sydney tu maybe kedai dia tutup sekejap kot.maybe ade problem nk settlekan mane la tahukan.xper datuk husnuzon jerk

siti_fatimahmz Dekat Australia memang dia org tutup pukul 5pm

sueilla_sue X yah support. La produk mereka tu… Dia racis kot.. Nampak. Isteri dato pakai tudung.. Mat salleh manalah tau dato org kg ke org bandar ke..

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja dan sila like share page Ariana Rose.

Sumber : IG aliffsyukriterlajaklaris

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*