K0s0ng Apa Pun Tak Ada! Bapa PersoaI Kantin Sekolah JuaI Mi Segera G0reng ‘B0d0h’

Memanglah tidak dapat dinaflkan lagi, makanan yang diju.al di sesetengah kantin sekolah kadangkala agak ma.hal. Dah lah ma.hal, tapi kuantiti makanan yang diberikan juga sedlkit. Boleh dikatakan, memang ti.dak berbaIoi lah kan?

Tetapi, terbaharu, seorang bapa telah meluahkan rasa kur.ang berpuas hatl dengan kuantiti dan harga makanan yang dipercayai dijuaI di kantin sekolah anaknya.

Berbal0i ke harga RM1.50?

Berdasarkan vdeo pendek yang dikongsikan oleh Adam Azali di TikTok mema.parkan sebungkus mi segera goreng yang didkwa dibe.li oleh anaknya di sekolah dengan harga RM1.50. Menurut lelaki ini, anaknya yang berusia tujuh tahun itu pada awalnya menya.ngka makanan tersebut adalah mee go.reng. Kanak-kanak ini kemudian membawa bungkusan makanan tersebut pulang ke rumah dan alangkah terke.jutnya si bapa ini apabila melihat sebenarnya itu adalah mi segera dan bvkannya mee goreng.

Dalam video tersebut, lelaki ini turut mempersoalkan hrga dan kuantiti makanan yang dijual itu. Adakah ianya berbaIoi untuk dibe.li ataupun ti.dak. Jika dilihat daripada video tersebut, kuantiti mi segera goreng tersebut terlalu sedlkit dan ti.dak padan dengan harga yang dijual. Dah lah sikit, tak ada bahan pula tu. Tambah lelaki ini lagi, nasib baik lah dia ada menyediakan bekalan makanan untuk anaknya.

Saksikan Rkaman Vdeo Dibawah:

Menjengah ke ruangan komen, kebanyakan netlzen memaklumkan bahawa pihak pengurusan kantin sekolah sepatutnya tid.ak dibenarkan menju.al mi segera kerana ianya ti.dak baik untuk kesihatan kanak-kanak. Malah, t.idak kvrang juga ada yang memberi cadangan kepada lelaki ini supaya melap0rkan kepada pihak sekolah berhubung lsu tersebut.

SUMBER/KREDIT : ob, Adam Azali / mediaviral bbn

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*