Bini Siap Cekak Plnggang! Tengah Lepak Dekat Rumah Member, Orang Rumah Datang Suruh Balik

Sudah menjadi perkara biasa apabila lelaki akan lepak bersama rakan-rakan mereka tidak kiralah sama ada waktu bujang mahupun yang berkahwin.

Kebiasaannya, mereka berkumpul adalah disebabkan hobi atau minat yang sama. Sebagai contoh, mempunyai minat dalam sukan bola sepak, motorsikal, kereta dan sebagainya.

Maka tidak hairanlah mengapa terdapat segelintir isteri-isteri yang terpaksa menuntut suami mereka pulang dengan pelbagai kaedah.

Perkara ini termasuklah dengan sebuah video yang dimuat naik oleh satu akaun di laman Twitter milikĀ GregoStoreĀ apabila terdapat seorang wanita yang turut menuntut suaminya pulang ketika dia berada di kediaman kawannya.

ā€œG.angster mana pun lelaki, kalau bini suruh balik kau balikā€, kata pemilik akaun terbabit dengan nada jenaka.

Lebih menghiburkan apabila wanita itu sempat melakukan cekak pinggang sambil menyebut nama suami miliknya.

Walau bagaimanapun, ia bukanlah satu keadaan yang t.egang kerana wanita terbabit dilihat masih bersenyum dan ketawa gara-gara lucu melihat gelagat suaminya.

Rakaman yang dirakam selama beberapa saat itu telah meraih perhatian ramai sehingga menerima sebanyak 94.9 rlbuĀ tontonanĀ umum menerusi laman akaun Twitter berkenaan sebaik sahaja ia dimuat naik pada beberapa jam yang lalu.

Reaksi Orang Ramai

Hahahahaha aku bagi ja lepak nanti tapi ada la limiit lebih siap laaa jadi ceni.

Bukan t.akut tapi malass nak gaduhh cz tahu da sapa menang..haha.

Pantang mundur kecuali bini panggil balik.

Macam member ak lepak dkt rumah ak.. Tibe2 datang bini dia cekak pinggang tanya bila nak balik, ak pun senyum jer tengok, mmber ak pun slow2 balik.. Hahhahha.

Balik terus jangan buang masa. Kang ada yang makan selipo jep0n.

SUMBER/KREDIT:HCL VIA online malaya

PERHATIAN:Ā PihakĀ Kualalumpur ViralĀ Ā tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. PihakĀ Kualalumpur ViralĀ juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*