Cepat2 Letak Call Bila Tahu Nak Kena Interview TV, Ramai Curiga Jika GF Baru Azri Cuma Scammer?

Masih belum habis tempoh idah namun pelakon Ellie Suryati yang baru sahaja berpisah akui cukup risau mengenangkan perihal bekas suaminya, Azri Iskandar tika ini. Mana taknya, selepas lelaki tersebut mengumumkan bakal berkahwin baru malah muncul pula seorang wanita lain mengaku sebagai ex-girlfriend.

Adakah Azra ni real? Sebab kita tengok dekat Google dia tak keluar…Jangan main-main dengan hidup orang

Baru-baru ini pula timbul isu tentang profil sebenar bakal isteri kepada Azri yang dipercayai bernama Dr Azra juga seorang penulis skrip. Mana taknya, sehingga ke harini masih belum ada sekeping gambar yang menampakkan wajah tular malah ramai pula yang mengesyaki akaun Facebook milik wanita tersebut juga seperti palsu.

Baby, boleh tak you cakap sekejap apa yang dia tanya…Abang ingat Azra break lunch

Ketika ditemubual pihak Melodi pada minggu lalu, keadaan bertambah mengelirukan apabila Azra yang dihubungi oleh Azri bagaimanapun cepat-cepat meletakkan telefon saat mengetahui percakapan tersebut dirakam. Pelakon lelaki berkenaan juga turut sama terkejut namun sempat meminta maaf kepada pengacara dengan memberi alasan wanita itu sedang sibuk shooting. Jelasnya lagi, setelah berjumpa dengan keluarga bakal isterinya di Perlis barulah dirinya akan berkongsi dengan lebih lagi gambar-gambar lain.

Klik Disini Untuk Video Melodi Dari Tlkt0k

@biznezwomen Betul orang cakap,masa bercinta cium kentut pon wangi🤣 #fypmalaysia🇲🇾tiktok #fypindonesia2021 #azri #elliesuriaty ♬ الله عملت ترند – :):

 

Klik Disini Untuk Video 2 Melodi Dari Tlkt0k

@biznezwomen Balas kepada @sniz_28 hahaha ghisauu kadang..😂 #fypmalaysia🇲🇾tiktok #fypindonesia2021 #ellysuriaty #azri ♬ الله عملت ترند – :):

Dia dah letak pastu take care love you tu untuk sape?..

Azri tak pernah jumpa ke baby dia tu? Macam nak mengelak

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen mengakui cukup teragak-agak akan identiti sebenar wanita bernama Azra tersebut. Dalam pada itu, ramai yang berharap Azri dapat lebih berhati-hati selain risau jika benar tertipu dengan ‘love scammer’.

Sumber/Kredit: TikTok Madam Hana & YouTube TV3 Malaysia Official via kis4hdunia

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*