Kesal Anak Dbantai Guru Sampai Pembaris Bersepai, lbu Dedahkan Chat Wassap

Sekitar pagi semalam, seorang wanita bernama Puan Eda telah mendedahkan kejadian sedih yang berlaku kepada anaknya, Danish gara-gara tidak menyiapkan kerja sekolah. Ibarat melepaskan ɢᴇʀᴀᴍ, seorang guru lelaki dikatakan memba.ntai pelajar itu dengan pembaris hingga menyebabkan beberapa ᴋᴇᴄᴇᴅᴇʀᴀᴀɴ di muka dan juga tngan.

Kertas ꜱɪᴀꜱᴀᴛᴀɴ dibuka…Polis tunggu arahan sebelum ambik keterangan

Tidak kisah sekiranya guru hendak merotan bagi tujuan mengajar, namun apa yang terjadi pada anaknya disifatkan agak keterlaluan. Dalam laporan Harian Metro semalam, kertas ꜱɪᴀꜱᴀᴛᴀɴ berhubung hal ini sudah dibuka namun polis masih menunggu arahan sebelum mengambil keterangan lanjut daripada guru terbabit.

Tolong jangan salahkan satu sama lain…Benda dah jadi

Menurut Puan Eda, kesan lebam di badan Danish masih ada ada selain merasa lenguh akibat bengkak. Dek kerana isu ini mendapat liputan meluas, dia berharap netizan tidak menyalahkan mana-mana pihak lagi-lagi di bulan mulia ini. Tambahnya lagi, dia langsung tiada niat untuk sengaja menjadikan kejadian itu sebagai bahan viral.

Harap kenyataan WhatsApp ni boleh buka mata ramai…Anak tak cakap bohong

Dalam pada itu, ibu ini sempat berkongsikan WhatsApp bersama penjaga kepada salah seorang pelajar lain yang turut berada di kelas sama ketika Danish teruk dihukum. Daripada perbualan tersebut, guru Matematik terbabit didakwa sememangnya ‘terkenal’ dengan sikapnya yang terlampau ‘tegas’. Malah ibu bapa lain juga mende.dahkan bahawa ada anak-anak mereka yang gusar untuk bersekolah apabila tiba giliran pendidik itu mengajar.

Sumber/Kredit : Facebook Puan Eda Ni & Facebook Harian Metro

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*