Akhirnya Majlkan Yang MbeIasah ‘Bodyguard’ Sbab Bpuasa Tampil Moh0n Maaf. Tak Sangka, Ini Yang Dia Cakap

Majikan yang did.akwa memb.elasah dua pengawal peribadinya kerana berpuasa pada bulan Ramadan membuat permohonan maaf kepada umat Islam hari ini.

Lelaki berusia 43 tahun itu meminta maaf ketika diiringi dan diapit oleh dua anggota polis di Ibu Pejabat Polis Dang Wangi.

“Sekiranya apa yang saya katakan kepada pengawal peribadi saya menying.gung perasaan sesiapa, saya rasa saya harus minta maaf kepada semua um.at lslam di negara ini, kepada Yang di-Pertuan Agong dan dua bekas pengawal peribadi saya.

“Bagaimanapun saya tidak bermaksud mengh.ina sesiapa dengan apa yang saya katakan,” katanya.

Video ucapan pendeknya diterbitkan oleh The Star.

Setelah memohon maaf, lelaki berkenaan yang berada dalam t.ahanan polis dibawa menaiki sebuah kereta polis.

Lelaki berkenaan adalah salah seorang daripada empat individu yang dir.eman oleh pihak polis bagi membantu s.iasatan.

Polis sebelum ini berkata pen.ahanan itu berjaya memb.ongkar akt.iviti judi dan s.indiket c.eti h.aram atau Along yang dijalankan syarikat milik majikan terb.abit.

Sumber/Kredit : MalaysiaKini

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*