Gadls Ini Menangls Teresak Esak Selepas Kena Tahan P0Iis, Rupa Rupanya Ini Yang Berlaku

Sudah menjadi lumrah apabila ramai yang mengalami msalah disebabkan atas faktor-faktor tertentu. Masalah dalam kehidupan itulah yang membuatkan kebanyakkan daripada kita menjadi semakin kuat malah lebih arif untuk mengendalikan diri ketika berhadapan dengan situasi yang tidak diduga.

Perkara ini turut berlaku kepada seorang gadls yang sempat dirakam melalui sebuah video yang dimuat naik oleh satu akaun di Twitter iaitu milik MenteriHiburan. Menerusi rakaman tersebut, kelihatan seorang gadls yang telah ditahan oleh beberapa anggota poIis ketika melakukan sekatan jalan raya.

Namun begitu, lain pula yang berlaku apabila gadls itu telah ditemui dalam keadaan menangls sebaik sahaja dia membuka penutup visor helmet. Keadaan tersebut membuatkan anggota poIis wanlta berkenaan terkejut setelah melihat situasi gadls itu lalu bertanya keadaannya.

Jawapan gadls tersebut telah membuatkan hati anggota poIis itu tersentuh lalu menenangkan gadls berkenaan. ‚ÄúSaya ada msalah‚ÄĚ, kata gadls tersebut. Kebanyakkan warga ntizen turut rasa tersentuh setelah melihat rakaman terbabit di samping terdapat segelintir warganet yang turut berkongsikan pengalaman yang sama.

Video yang berdurasi selama 40 saat itu telah meraih perhatian ramai sehingga menerima sebanyak 108 ribu tontonan umum menerusi laman akaun Twitter berkenaan.

SUMBER/KREDIT: HCL via AwattSyeikhhh Network 

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*