Arwh Sempat Tempah 35 ‘Suprise Box’ Bagi Hargai Jasa Jururwat Dan Dokt0r Meraw4tnya. Murni Sungguh Hati Afiq

Pener.ima hati pertama di Malaysia, saudara Mohd Afiq Ikmal Muhammad Zaini, 23 disahkan telah meningg4I dunla.

Menurut penderm4 hati, Wan Mohd Hafizam Wan Ismail, beliau telah menerima berita berkenaan daripada bapa Allahyrham pada pagi tadi.

Lapor Awani, Mohd Afiq Iqmal yang telah menjalani pembed4han kira-kira 23 tahun lalu disahkan kr1tik4l akibat k0mplik4si ha.ti sejak 13 Februari lepas.

“Panggilan diterima selep4s Subuh ketika saya dalam perjalanan pulang selepas berjemaah di surau berhampiran rumah.

“Sememangnya saya terkejut kerana semalam (Isnin) semasa melawatnya bacaan jantvngnya normal, namun kita kena reda,” katanya seperti dilapor Awani.

Jnaz4h Mohd Afiq kini berada di Unit F0r3nsik H0spit4l Selayang untuk bed4h sias4t dan akan dibawa pulang ke Tik4m Batu, Kedah untuk dikebu.mikan pada hari ini.

Beliau belum sempat sampaikan hajat ini…

Penerima hati pertama di Malaysia, saudara Mohd Afiq Iqmal sempat menempah 35 buah hadiah sebagai penghargaan kepada dokt0r dan jururaw4t yang menjaganya. Khabar ini dikongsikan penderm4 hati, Wan Mohd Hafizam yang berkongsi paparan skrin hasil perkongsian rakannya di Instagram.

Allahyrham dikatakan telah menjalani pembed4han untuk menerima sebahagian ha.ti daripada Wan Mohd Hafizam kira-kira 22 tahun lalu.

Bagaimanapun, baru-baru ini, Arwh Afiq dilaporkan mengalami k0mplik4si hati dan terpaksa dimasukkan ke h0spit4l kerana tidak sedarkan diri.

Alfatihah untuk arwh Afiq

Penderm4, Wan Mohd Hafizam sempat berkongsi hajat terakhir Allahyrham untuk memberi hadiah penghargaan kepada para d0kt0r dan jururaw4t yang menjaganya selama ini. Beliau telah berkongsi coretan salah seorang rakan yang sempat berhubung dengan Allahyrham pada Januari lalu.

“Sekadar berkongsi cerita, sebenarnya Afiq telah tempah dan membayar deposit 35 buah hadiah kejutan untuk diberikan kepada pada jururaw4t dan d0kt0r pada Mac nanti.

“Murni sungguh ha.tinya, sebab katanya itu untuk menghargai jasa-jasa mereka yang selalu meraw4tnya.

“Kali terakhir saya berborak panjang dengannya melalui Whatsapp pada Jan lepas. Dan sebelum raya Cina adalah mesej saya kepadanya yang terakhir..” kongsi individu tersebut.

Sumber/Kredit : Akupapankekunci

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*