‘Kau Tmbuk Abang Bomba Buat Apa?’ Pemandu Ini Ditahann Buat Kacav Setelah Rmpuh Beberapa Kenderaan

Menerusi hantaran dari facebook info roadblock terdapat satu kess kem4langan yang telah berlaku pagi tadi di Bandar Tun Hussein Onn menghala ke Cheras Selatan

Dari rakaman tersebut juga dilihat pemandu tersebut dipercayai dibawah pengaruh alk0hol merempvh beberapa kenderaan lain.

Pemandv itu juga bertindak agreslf ketika cuba ditenangkan oleh anggota JBPM.

Kemalangan berlaku pagi tadi di Bandar Tun Hussein Onn menghala ke Cheras Selatan.

15Oct2020/SelangorKes kemalangan berlaku pagi tadi di Bandar Tun Hussein Onn menghala ke Cheras Selatan. Pemandu tersebut dipercayai dibawah pengaruh alkohol merempuh beberapa kenderaan lain. Pemandu itu juga bertindak agresif ketika cuba ditenangkan oleh anggota JBPM..#inforoadblock

Posted by Info Roadblock JPJ/POLIS on Wednesday, October 14, 2020

Dalam masa yang sama, menteri juga berkongsi menerusi satu hantaran seperti di bawah.

Komen Dari Orang Ramai

Bomba buat kerja kau kacav, pastu bomba cakap elok2 ke belakang sbb org nak buat kerja kau penumbvk pulak. Memang cari paasal lah.

Dema tu syarat nak jadi kena mampu angkat berkg kg pastu hari2 gi buat aktiviti lasak gi tempuh kebakaran semua takat nak takel kau mcm kejar anak kucing jer.

Elok kne dkt ank beranak kelvarga org2 kenmaan berpangkat nk tengok dia punya mer0yan mcm mne lg elok klau yg mampvs si pemabvk jgk, pemabk lnggar mamps pemabk lain bru betul dua2 boleh pergi jhanam.

Tol0nglah ubah akta jatvhkan hukvman yg lbh berat utk pemandv mabvk yg sebabkan kematlan Dan kmalangan yg tervk.

Setelah saya kaji video ini dan teliti menggunakan teknologi perisian rahsia zoom 1000x yg hanya digunakan oleh ejen imf dalam mission imp0sible aku sahkan pelaku jatuh terterap disebabkan abang bomba telah tackle kaki si pelaku semasa mahu melarikan diri.. tahnia.. beribu ribu tahnia.. beribu ribu tahnia.. mic berjaya.. tiberr.

Sumber : Inforoadblock via Online Malaya

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*