Berehatlah Wildan Di Syurga. Tak Sangka Sesi Fotografi Yang Trakhir, Adik Huzaifah Prgi Selamanya

Sebelum ini telah tular satu posting sesi fotografi dari Lurima Lensa di laman Facebook berkenaan adik Muhammad Al Huzaifah yang menghidap kans3r otak tahap 4.

Menurut perkongsian tersebut, sesi fotografi itu bukanlah photoshoot family biasa, photoshoot ini adalah bertujuan mengabadikan kenangan kepada keluarga yang men4nggung ujian yang besar dari Allah SWT. Perkongsian tersebut telah menerima lebih 2 ribu Sukaan dan 600 Perkongsian.

Namun begitu, khabar s3dih diterima apabila ibu kepada adik Huzaifah telah memaklumkan anak kesayangannya itu telah kembali ke Rahmatullah pada 3 November 2019. Menerusi facebook Mrss Mamaa, Puan Nurul menyatakan berita duka itu pada jam 10 pagi semalam.

“Anak saya MUHAMMAD AL HUZAIFAH BIN AHMAD FARHAN baru saja meningg4lkan kita semua. Sama2 sedekahkan Al fatihah buat anak syurga kami.”

anak saya MUHAMMAD AL HUZAIFAH BIN AHMAD FARHAN baru saja meninggalkan kita semua, , sama2 sedekahkan Al fatihah buat anak syurga kami.

Posted by Mrss Mamaa on Saturday, November 2, 2019

Puan Nurul juga berkongsi momen-momen dan perjalanan hidup adik Huzaifah sebelum mengh3mbuskan n4fas yang terakhir.

BEREHATLAH WILDAN SYURGA 18/4/16-3/11/19

Hari ini ibu belajar erti kehilangan sesuatu yang paling berharga,,ibu pulangkan abg kepada pencipta,,

Sayang,ibu dah mula rindu abg,, kat mana ibu pandang ibu nampak abg,, nampak semua kenangan kita syg,,ibu tak kuat ibu menangis dalam diam,, ibu taknak orang tengok ibu nangis..

Posted by Mrss Mamaa on Sunday, November 3, 2019

ABANG ANAK YANG BAIK

Selama abg sakit abg tak pernah susahkan ibu,,tak pernah merengek2,,tak pernah mengadu sakit,, sampai ibu tak tahu abg sakit ke tak,,

Abg makan ubat ,,dgr cakap doctor,,semua doc puji abg tak menangis,,tak merengek2 abg redha je apa doc buat kat abg,,

BILA ABANG DAH MEROSOT

Abg dah start cakap sakit kt otak abg yang bengkak,,doc ckp tu progress kans3r tu,, lepas tu abg dah tak sedar,,abg hanya tidur,,

SEHARI SEBELUM ABG PERGI 2/11/19 10PM

Abg dah nampak lain,, ibu sedut isi perut dah keluar d4r4h , oxigen abg x stabil,,ibu tak sedap hati,,ibu tahu masa yang ada tak byk dgn abg,,

Doc dah suruh semua bersedia, doc cakap abg boleh tahan sampai pagi esok

AKHIRNYA ABG PERGI 3/11/19 10.14AM

Abg tinggalkan semua,,semua tak perasan yang abg dah pergi,, mudah sangat perjalanan abg,,semua ingat abg tidur,,rupanya abg dah pergi,,

Ibu cuba kuat.. Ibu taknak abg menanggung kesakitan,, abg rehat lah syg

ANAK SYURGA IBU

BEREHATLAH WILDAN SYURGA 18/4/16-3/11/19 hari ini ibu belajar erti kehilangan sesuatu yang paling berharga,,ibu…

Posted by Mrss Mamaa on Sunday, November 3, 2019

Takziah diucapkan buat keluarga adik Huzaifah. Semoga Puan Nurul sekeluarga tabah menghadapi ujian ini.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

sumber: Vanilla Daily

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*