Remaja 19 Tahun Yang Ditmbak Ma ti Kerana Cubaan Merompak Bank Dikatakan OKU, Punca Dia Merompak Disebabkan Ini

Seorang lelaki ma-ut ditmbak gara-gara kerana cuba menya-mun dan membu-nuh pelanggan sebuah bank di Ayer Tawar 5, Kota Tinggi, Johor sekitar jam 2.04 petang, semalam.

Menurut Kenyataan daripada Ketua Polis Kota Tinggi, sspek yang merupakan seorang lelaki tempatan yang berumur 19 tahun telah masuk ke dalam kawasan perkhidmatan bank dengan bersnjatakan sebilah sabit.

ā€œ Sspek telah bertndak mengacukan snjata dileher seorang perempuan tempatan yang juga merupakan pelanggan bank berkenaan.

Pengawal keselamatan yang bertugas di bank berkenaan telah bertindak melepaskan tmbakan menggunakan Pump Gu.n bagi menjaga keselamatan pelanggan dan pekerja bank.

Tmbakan yang dilepaskan pengawal keselamatan terbabit telah mengenai bahagian sebelah rusuk kanan sspek. Berikutan dengan itu, sspek telah disahkan mennggaI dnia di tempat kejadianā€, ujarnya.

Jnazah sspek telah dibawa ke Hospital Sultan Ismail untuk tujuan post mortermm. Semakan pihak poIis mendapati bahawa sspek tidak mempunyai sebarang rekod jnayah lampau.

Menurut satu komen di Facebook, sspek merupakan seorang OKU. Dia disuruh Abang nya yang juga seorang penagih da-dah untuk merompak bank tersebut. Sejauh mana kesahihan apa yang disampaikan tidak diketahui. Sama-sama kita sedekahkah Al-fatihah untuk arwh.

Komen dari pengguna FB

Olahan Artikel Dari Mudah Terhibur RJ / SK

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN:Ā PihakĀ Kualalumpur ViralĀ Ā tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. PihakĀ Kualalumpur ViralĀ juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*