Peniaga Bundle Ni Tiba Tiba Tertidur Ketika Llve Sedang Brlangsung. Vlew Terus Naik Mencanak Waktu Dia Tidur

Kebelakangan ini di zaman PKP ini rata rata peniaga akan menju.al barang dengan apa kaedah sekalipun. 1 kaedah yang digemari para penjual adalah dengan membuat LIVE.

Samada LIVE di Facebook atau Instagram, cara ini lebih mudah untuk mereka membuat ju.alan apabila produk ingin dijual boleh dilihat secara terus untuk bakal pembeli.

Sebelum ini tular satu kisah dimana seorang makcik yang buat LIVE pada waktu pagi dalam pukul 1 pagi. Kisah beliau menjadi tular apabila ada yang membeli baju makcik itu siap bersedekah.

Tapi berbeza pula dengan kisah brader ini. Ketika sedang buat LIVE ju.alan pakaian terpakai atau bundle, tiba tiba dia boleh tertidur.

Apa yang menariknya, ketika dia tidur jumlah tontonan naik mendadak sehingga mencecah 1 ribu tontonan pada satu masa.

Video:

Kesian pulak tengok tertidur

Apa yang menarik, lelaki tersebut turut berdengkur dan ramai yang mulai bersa kasihan serta meminta sesiapa yang mengenalinya untuk menghubungi peniaga tersebut bagi menutup live di Facebook.

Walaupun ramai yang berasa terhibur dengan momen tidak disengajakan itu, ada juga yang bersim.pati dengan usaha gigihnya mencari pendapatan sehingga tertibur.

Abang ni dah bangun ke belum?

Sumber/Kredit: artkel by awatsyeikhnetwork

PERHATIAN:Ā PihakĀ Kualalumpur ViralĀ Ā tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. PihakĀ Kualalumpur ViralĀ juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*