LeIaki Ini KenaTibai Depan Rumah Sendiri Dengan Orang Ramai

Kejadian seorang lelaki dikejar sampai ke rumah selepas dia merempuhh banyak kenderaan menjadi perhatian orang ramai. Ramai yang tertanya-tanya mengapa dia melakukan perkara sedemikian. Rakaman video dari orang ramai dapat tontonan yang tinggi tentang kejadian itu.

Lari selepas lnggar kenderaan lain

Lelakiberusia 46 tahun dikatakan menaiki sebuah kereta melanggarbeberapa kenderaan lain menyebabkankema-langan kecilberlaku.

Sebalik pulang ke rumahnya selepas selesai mengadakan upacara keagamaandi sebuah tokong, dia didatangi kira-kira 10 lelaki berkenaan yang bertindakmemu-kulnya denganbeberapa objek, termasuk menggunakan topi keledar.

Kejadian itu menyebabkanlelaki sakitmen-tal itu ce-dera pa-rah di bahagia muka.

Lelaki sakit mental dibelasah selepas langgar beberapa kenderaanSEORANG lelaki yang mengalami masalah mental cedera di muka selepas dipukul sekumpulan individu di Taman Alma Jaya, Bukit Mertajam, petang hari ini.Dalam kejadian kira-kira 5 petang itu, mangsa berusia 46 tahun dikatakan menaiki sebuah kereta melanggar beberapa kenderaan lain menyebabkan kumpulan lelaki itu tidak berpuas hati.Sebalik pulang ke rumahnya selepas selesai mengadakan upacara keagamaan di sebuah tokong, dia didatangi kira-kira 10 lelaki berkenaan yang bertindak memukulnya dengan beberapa objek, termasuk menggunakan topi keledar.Ketua Polis Daerah Seberang Perai Tengah, Asisten Komisioner Shafee Abd Samad, berkata temu bual yang dijalankan ke atas mangsa memaklumkan bahawa dia meminjam kereta Honda dari abangnya untuk ke sebuah tokong, namun tidak sedar apa yang dilakukannya."Bagaimanapun, mangsa secara tiba-tiba diserang sekumpulan lelaki yang tidak dikenalinya selepas dia tiba di hadapan rumahnya hingga mengalami kecederaan bahagian bawah mata kiri, atas hidung dan atas kelopak mata kanan,"Kesemua suspek yang terbabit memukul mangsa kemudian melarikan diri," katanya dalam kenyataan, hari ini.Beliau berkata, siasatan lanjut bersama pihak psikiatri Hospital Bukit Mertajam (HBM) mengesahkan mangsa mengalami masalah sakit mental dan akan dirujuk ke Hospital Psikiatri, Pulau Pinang."Berhubung kereta yang dilanggar mangsa, polis menerima dua laporan dan masih dalam siasatan."Usaha mengesan suspek yang terbabit dalam insiden itu giat dijalankan dan kes disiasat mengikut Seksyen 148 Kanun Keseksaan," katanya.Artikel ini disiarkan pada : Sabtu, 22 Ogos 2020 @ 11:14 PMNur Izzati Mohamadcnews@nstp.com.my#HarianMetro

Posted by Kelab Info Malaysia on Saturday, August 22, 2020

Tak sedar pinjam kereta abang

Menuru Ketua PolisDaerah Seberang Perai Tengah, Asisten Komisioner Shafee Abd Samad, temu bual yang dijalankan ke atas mangsa memaklumkan bahawa dia meminjam kereta Honda dari abangnya untuk ke sebuah tokong, namun tidak sedar apa yang dilakukannya.

Bagaimanapun, man-gsa secara tiba-tibadiserang sekumpulanlelaki yang tidak dikenalinya selepas dia tiba di hadapan rumahnya hingga mengalami kece-deraan bahagian bawahmata kiri, atas hidung dan ataskelopak matakanan. Kesemua suspek yang terbabit memu-kul mang-sa kemudian melarikan diri.

Beliau berkata, siasatan lanjut bersama pihak psiki-atri Hospital Bukit Mertajam (HBM) mengesahkan mangsa mengalami masalah sakitmen-tal dan akan dirujuk ke Hospital Psikiatri, Pulau Pinang.

Berhubung kereta yang dilanggarmangsa, polismenerima dua laporan dan masih dalam siasatan.

Usaha mengesan suspek yang terbabit dalam insiden itu giat dijalankan dan kes disiasat mengikut Seksyen 148 Kanun Kese-ksaan.

Sumber: Harian Metro via Oh Bulan

Kredit : Awatttsyeikhhnetwork

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*