Lelaki Ini LabeI AIiff Aziz Sebagai Sampah Masyarakat, BeIIa AstiIah TampiI Pertahan Maruah

Tular di media sosial mengenai bekas suami Bella Astillah, Aliff Aziz yang difahamkan terlibat dalam insiden pergadvhan di Singapura. Namun, sebagai bekas isteri, Bella masih tetap pertahankan Aliff Aziz yang dik3cam hebat oleh netizen.

Menerusi IG story Bella Astillah, Bella meluahkan rasa kesal pada seorang lelaki ini kerana meninggalkan ayat yang tidak sepatutnya pada Aliff Aziz.

Komen Yang mengundang kesedihan Bella

Min berharap netizen sentiasa mendoakan kebaikan pada Aliff Aziz agar berubah kearah kebaikan. Tidak kurang daripada itu, min rimbabara juga harapkan Bella Astillah kembali bersama dengan Aliff Aziz dan menjadi suami isteri yang sah kembali.

Menerusi IG Story Bella Astillah:

It’s sad how some people are so jealous & intimidated by you that they only have negative things to say when they know absolutely nothing about you. It’s common practice today; in fact it’s the norm. May the Almighty protect our tongues from saying things which harm others!

Lagi luahan Bella:

Bella minta netizen agar mencari jejaka ini:

Hi Aizad Fahmy or whatever you are, awak orang Melayu ke? Sebab orang Melayu ni selalunya tahu adab dan budi bahasa. Lagi-lagi kalau Islam. Ada agama tak? Sebab senangnya awak label orang sampah masyarakat, b3bal.

So awak pula Perdana Menteri? Kerabat? Tuhan? Saya deserve ke tak deserve ada kena mengena dengan awak.

Bila dengar orang nak berbaik boleh fikir pasal benda k0torje. Eeuww awak tu yang menakvtkan

Fikir lah ke arah positif lagi orang Islam. Tak boleh fikir ke mungkin sebab kami ada anak ke apa

Semoga urusan Bella dan Aliff di permudahkan. Tiada sesiapa pun yang mahukan perkara yang tidak ba1k berlaku dalam keluarga mereka

Aliff Kena Buatan

“ Di sana, Aliff sebenarnya sedang sak1it. Keluarganya sedang berusaha mencari alternatif untuk mengvbatinya. Saya pun hanya mampu berdoa supaya semuanya dipermudahkan,” katanya.

Ditanya mengenai saki1t yang dialami Aliff, Bella memaklumkan bahawa bekas suaminya itu berdepan dengan perkara mist1ik.

“ Apabila dirujuk kepada ustaz, kami dimaklumkan bahawa ada orang yang tidak berpuas hati dengan Aliff dan inginkan dia sak1t sehingga menjadi g1ila.

“ Saya sendiri pun terkejut kerana dalam zaman sekarang pun, masih ada lagi benda-benda sebegini. Saya pun tak tahu apa yang perlu dilakukan.

“ Kalau sak1it dari segi fizikal, mungkin kita boleh bantu tapi apabila sak1itnya membabitkan perkara gha1ib, sedikit sukar untuk mencari penawarnya,” katanya.

Terbaru, Ayden tersenarai dalam senarai Top 20 untuk kategori Si Cilik Meletop di AME2020.

Aliff Aziz kena beI4sah pulak

KETIKA bekas isterinya, Bella Astilah menyatakan kesediaan untuk menerimanya semula hari ini, Aliff Aziz sekali lagi mencetus kontrovers1i apabila video dia dipukul seorang lelaki pula tular.

Beberapa minggu lalu, turut tular video memaparkan Aliff bertengkar mulut dan hampir bergadvh di hadapan restoran di Singapura.

Dalam kejadian terbaru ini, Aliff didakwa mencetuskan kekecohan apabila bergaduh di kaki lima sebuah restoran dipercayai di Singapura.

Menerusi video yang dimuat naik di Twitter, Pio Dhurjana hari ini, Aliff yang memakai singlet putih dan berseluar pendek berwarna biru dilihat terbabit dalam pergadvhan.

Dalam kejadian itu, Aliff dipvkul bertubi-tubi oleh seorang lelaki sebelum melarikan diri.

Difahamkan, Aliff dalam keadaan mabvk sehingga mencetus pergadvhan di tempat awam. Bagaimanapun, pergadvhan itu dapat dileraikan sebelum pihak berkuasa berada di tempat kejad1ian.

Orang ramai yang berada di tempat kejadi1an turut membantu memapah Aliff beredar dari situ.

Video pertama yang dimuatnaik mencecah 22,000 tontonan dan lebih 600 ulang ciap.

Bagi video kedua pula ia ditonton lebih 13,000 pengguna laman sosial itu.

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih.

Sumber : IG Bella Astillah

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawap Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*