‘lnfIvencer’ Vletnam DiIamar CEO Amerika, Jurang 46 Tahun Bukan HaI4ngan

Seorang ahli perniagaan dari Amerlka Syarikat, Wynn Katz telah melamar teman wanltanya, Co Ngan, yang merupakan ‘infIvencer’ dari Vletnam. Dilap0rkan, pa.sangan ini bersikap terbuka mengenai hbungan mereka.

Kisah clnta itu membabitkan influencer cantlk, Co Ngan dari Vletnam dan seorang ketua pegawai eksekutif sebuah syarikat warga Amerlka Syarikat (AS), Wynn Katz.

Baru-baru ini, Co Ngan, 26, dan Wynn Katz, 72, telah mengadakan parti majlis pertunangan mewah mereka yang telah disambut secara besar-besaran bagi meraikan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cổ Ngân (@cokimngan)

Menurut Co, dia terkejut apabila kisah clntanya mendapat perh4tian ramai pihak. Bagaim4napun, ju.rang umur 46 di antara dia dan pa.sangan telah menimbvlkan spekvlasi daripada pelbagai pihak.

“Saya mengenali Katz menerusi media sos.ial. Kami mempunyai perasaan antara satu sama lain”, ujar Co menurut satu sumber.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cổ Ngân (@cokimngan)

Wanlta jelita berusia 26 tahun ini mempunyai 170,000 pengikut di TikTok. Rata-rata k0nten yang dimuat naik adalah berkenaan kecantikan, fesyen dan tips-tips menarik.

Bercerita tentang detik pertemuan pertama kali mereka, Wynn ada menjemput Co untuk satu pertemuan namvn dit0lak oleh wanlta itu. Bagaimanapun, mereka akhirnya bersetuju untuk bertemu di sebuah restoran dan mula rapat semenjak itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cổ Ngân (@cokimngan)

Meskipun perbezaan 46 tahun menjadi bualan ramai pihak, Co menjelaskan dia tid4k per4san akan jvrang umur kerana pa.sangannya masih bertenaga dan berjlwa muda.

Co turut menjelaskan lagi mereka bersama adalah disebabkan atas dasar keserasian clnta dan bukannya kerana keka.yaan Wynn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cổ Ngân (@cokimngan)

Artikel by KL VIRAL

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*