(Video) ‘Jngan Lap0rkan Saya Pada P0lis!’ – Semua Tergamam Bila Wanlta Mabvk Lnggar 4 Kreta Sampai J4hanam, Rayu Jgn DiIap0rkan

K3malangann yang melibatkan p3m4ndu m44bukk terjadi di negara kita bukan suatu perkara baharu. Bahkan, ramai pihak menggesa tlndakan diambil kepada individu yang tldak bertan ggungjawab.

Terbaru, menerusi satu laporan dikongsi wartawan Mohd Redzuan Abdul Manap memaklumkan seorang wanlta dipercayai warganegara Chlna itu telah mel44nggar beberapa buah knderaan yang parkir di bahu jalan ketika keadaan dirinya m44bukk.

Angkara pemandu m44bukk

Vdeo yang dirakam pengguna TikTok itu memaparkan seorang wanlta warganegara Chlna mema.ndu sebuah kereta jenis Proton Wira hilang kawalan dan mel44nggarr beberapa buah kenderaan lain yang sedang parkir di bahu jalan. lnsiden tersebut dipercayai berlaku di Jalan Bun ga Cem paka 2 di Ampang pada sekitar jam 11.00 malam.

Menerusi pemaparan vldeo tersebut menyaksikan pema.ndu terbabit undur ke.nderaan lalu mel4ngggar sebuah kreta lagi jenis Honda City yang turut parkir di kawasan berdekatan.

Kan.dungan 4lkoh0l melebihi had

Sspek kemudiannya mela.nggar lagi sebuah kereta jenis Proton Saga dan sebatang tiang lampu di situ. Susulan itu, ujian kan.dungan 4lk oh0l dalam d44rah sspek telah dijalankan menggunakan mesin jenis E BA-II dan hasil mendapati tahap ka.ndungan 44llkoh0l pema.ndu tersebut telah melebihi had yang ditetapkan.

VIDEO PENUH

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber/Kredit : Mohd Redzuan Abdul Manap Via OhBulan

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*