‘Byar K0mpaun Dulu Baru Boleh Buka Kuncl Tayar’ Du.it Jadi Ukuran, Pasangan Warga emas lni Dibiarkan Selama 2 Jam

KOTA BHARU – Seorang llaki warga emas berstatus 0KU bersama lsterinya yang menghi.dap ba.rah ta.hap empat terpaksa menunggu hampir dua jam selepas kereta mereka dikuncl berhampiran Hos.pital Kota Bharu, hari ini.

Menurut seorang individu bernama Mustaqeem Yusoff, dia menerima satu panggilan daripada seseorang yang memberitahunya kejadian yang menimpa psangan suaml lsteri berkenaan.

Dia yang kebetulah berada berhampiran telah datang bersama seorang lagi rakannya untuk membantu psangan itu.

“Kami telefon syarikat Citycarpark beritahu situasi dan keadaan pak.cik ini minta dikecualikan ba.yaran tapi kesudahannya amat menge.cewakan. Du.it juga jadi ukuran,” katanya.

Oleh kerana pihak Citycarpark berkeras tidak mahu memberi pengecualian, mereka membuat kputosan untuk membantu pakcik itu memba.yar de.nda tersebut.

“Saya terharu bila sahabat saya ini terus setuju untuk ba.yar de.nda pakcik ni. kami terus pergi ke tempat pak.cik ini untuk selesaikan.

“Sebelum balik sahabat saya sempat lagi memberi sedikit summbangan kepada pak.cik ini,” katanya.

Sementara itu, netlzen menge.cam pihak Citycarpark yang tidak mahu bertolak ansur dan mahu pakcik 0KU memba.yar de.nda sebelum kunci dibuka.

Ada juga yang memuji tlndakan individu tersebut yang membantu pak.cik itu menyelesaikan de.nda.

SUMBER/KREDIT : wowberita

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*