Tengah Siaran Langsung, Ternampak Rakan di Belakang Kant0i Tengah Isap Pipon. Bila Ditanya, Jawapan Yang Dia Beri Sungguh Padu

Pakaian terpakai atau lebih popular dipanggil bundle mempunyai pembelinya tersendiri di Malaysia.

Malah, kini kita melihat lambakan perniagaan berasaskan bundle hampir di mana-mana termasuk pusat beli-belah mewahh.

Walaupun ada yang menganggap ia pakaian sudah dipakai oleh orang yang tidak dikenali tetapi kerana kualiti, keadaan kain yang masih baik, murah dan berjenama, ada sahaja pelangan yangg tertarlk untuk memilikinya.

Tidak kurang mereka yang mahu menyimpan sesetengah pakaian atau aksesori seperti kasut dan beg sebagai k0leksi vintaj.

Menariknya, ekoran permintaan yang terus meningkat, ramai peniaga bundle menggunakan platform media sosial untuk menjual barangan mereka secara live atau sambil bersiaran langsung.

Walau bagaimanapun, lain pula yang terjadi dalam sesi live oleh seorang peniaga pakaian bundle ini.

Semasa sedang bersiaran secara live di Facebook, rakan di belakangnya dikatakan secara tidak sengaja sedang menyedvt b0ng iaitu alat yang biasa digunakan untuk menghlsap davn gnja.

Malah apabila ditanya oleh penonton live berkenaan, lelaki berkenaan dengan tenang menjawab sebenarnya lelaki di belakang sedang buat servls repair telephone.

“Yang duduk belakang ni abe? Tengah repair telephone abe. Di rumah ni macam-macam servis kita buat. Jual bundle, Repair motosikal, repair telepohone tukar bateri pun ada.”.

“Takkan nak hlsap b0ng masa tengah live. Vlral nanti abe,” jawab lelaki berkenaan. Namun, jika dilihat video berkenaan, kenyataan lelaki berkenaan sebenarnya hanya untuk cover line tetapi cubaan tersebut gagal dengan jayanya.

Diharapkan kejadian ini menjadi pengajaran kepada semua terutama peniaga online yang sering membuat video live.

Ini Komen Orang Ramai

Allahuakbar. Risaunnya ank n ketvrunan saya trlibat perkara mcm ni. Semoga Allah llndungi lah ank2 kita.

Haha..kant0i dh..agak tu pasal jgn high sgt..kwn dok on pn dh x perasan..tgok mata pon tau dh..rbak habis.. PDRM jln kn tugas anda.

HAHAHAHAHAHHAA . Yall lahh tengh repalr tepon katanya.

Sumber : Online Malaya

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*