Pihak Semb0yanMalaysia Tampil Beritahu Apa Yang Mereka Akan Buat Selepas YusofAzmi Dan Rakan Ditahan PDRM

Sejak kelmarin, k.ecoh berhubung satu i.su yang kurang menyenangkan apabila terdapat seorang individu warganegara asing dikatakan cuba menc.iplak hasil rekaan T-shirt Semboyan Jihad keluaran pihak Semboyan Malaysia sendiri.

Siapa sangka sudah penat bersengkang mata siang dan malam mencari idea demi menghasilkan rekaan terbaik namun, malangnya hasil titik peluh tersebut dic.uri sewenang-wenangnya.

Jadi apa yang boleh disimpulkan, hal ini bukanlah satu i.su yang boleh diambil ringan kerana ia sedikit sebanyak mendatangkan ker.ugian besar sekali gus mencalarkan imej b.randing syarikat Semboyan Malaysia sendiri.

Rentetan daripada itu, pihak Semboyan Malaysia mengakui terk.ilan dengan tindakan tak berhati perut l.anun warga asing tersebut.

Lebih menyedihkan lagi apabila usaha keras dalam mengeluarkan T-shirt Jihad Semboyan selama ini seolah-olah telah dipermainkan begitu sahaja.

Menyentuh soal kek.erasan yang berlaku, pihak Semboyan Malaysia mengambil ia sebagai satu ik.htibar selain cuba menyelesaikan dengan cara yang lebih baik. Dalam pada itu, kami juga akan bertindak lebih pr.ofesional terutamanya ketika turun ā€˜padangā€™.

Seiring dengan misi utama, pihak Semboyan Malaysia akan cuba sebaik mungkin membantu memb.ela nasib mereka (pengguna) yang terb.abit dalam peng.aniayaan, pen.indasan dan kez.aliman.

Sehubungan dengan itu, pihak Semboyan Malaysia berharap agar perkara seperti itu tidak berulang lagi dan berharap agar k.es ini dapat dijadikan pengajaran buat semua.

Orang ramai juga dinasihatkan supaya lebih berhati-hati membeli barangan menerusi jualan di mana-mana tempat sekalipun.

Ingat, jangan disebabkan rasa t.amak menguasai diri kita bebas melakukan hal-hal yang sudah terang salah sehinggakan melang.gar u.ndang-u.ndang. Tak s.alah hargai dan hormati hasil usaha insan lain.

Tok Singa Beritahu Perkembangan Terkini

Sumber/Kredit : FBYusofAzmi

PERHATIAN:Ā PihakĀ Kualalumpur ViralĀ Ā tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. PihakĀ Kualalumpur ViralĀ juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*