‘Please Mind Your Own Business’- Didakwa Borong Barang 6 Troli Musim Covid-19, Ini Respon Eina Azman

Ketika musim COVID-19, kerajaan menyeru agar rakyat membeli keperluan berpada-pada agar terhindar dari perkara tak diingini. Di Instagram, Datin Eina Azman berang apabila dituduh membeli barang keperluan diri sendiri sebanyak 6 troli hingga menyebabkan pasaraya kehabisan barang. Tidak tahan dikecam, Eina Azman membidas kembali dakwaan dibuat. Haa lain kali periksa dulu sebelum menulis okay.

Borong 6 troli

alam semua. Saya rasa this girl nak famous or maybe memang suka nak bercerita hal orang. Nadiah, apa masalah awak nak tag nama saya dan comment pasal saya di ig kawan saya @bettyrahmad ? 1st saya memang beli 6 troll sebab saya beli untuk 3 buah rumah iaitu diri saya, mak saya dan untuk adik ipar saya yang berkeluarga besar? Jadi apa masalah nya? Saya tak fikir orang??? Kalau saya tak fikir orang.

Saya takkan bagi bantuan makanan utk 100 buah rumah sebelum quarantine haritu. Maaf bukan nak riak atau apa-apa.Saya tanpa ada masalah apa-apa pun saya sentiasa menolong orang tanpa mengira bangsa atau agama. So please mind ur own business! Jangan tau nak mengata dan bercerita hal orang. TQ n #untuksemuayangberceritaTentangSayaBeli6troli #StaySafeEveryone

Individu terbabit tag nama Eina Azman diruangan komen Betty Rahmad yang mempersoalkan semua barangan habis di pasaraya. Di Instagram milik Eina Azman, dia cerita disebalik barang 6 troli barang yang dibelinya. Menurutnya, dia membeli keperluan untuk tiga buah rumah disamping membantu 100 buah rumah sebelum dikuarantin.

Sebelum apa-apa, lebih baik jangan menyebarkan fitnah seolah-olah duduk sebumbung dengan Eina Azman. Perkongsian tersebut turut mendapat pelbagai respon orang ramai yang mengkritik individu tersebut.

Dikritik ramai

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*