Polis Bvru Pengasas Produk Kecantiikan Gara Gara Tular Vldeo Clum Biblr Kanak LeIaki

KUALA LUMPUR – Polis sedang mengesan seorang lelaki yang juga pengasas produk kecantikan bagi membantu siasatan berhubung vldeonya yang tvlar dalam media sosial memaparkan seorang lelaki menclum blblr seorang knak-knak lelakl.

Penolong Pengarah Bahagian Slasatan Je.nayah Se.ksvaI, Wanlta dan Kanak-kanak Bukit Aman (D11), Jabatan Slasatan Je.nayah Bukit Aman, ACP Siti Kamsiah Hassan, berkata pihaknya juga sedang mengesan knak-knak berkenaan serta saksi kejadian.

“Slasatan kess berkenaan lebih kepada Akta Kesalahan Se.ksuaI Kanak-Kanak dan memberi tumpuan dalam mengesan knak-knak berkenaan,” katanya ketika dihubungi.

Hari ini, video berkenaan tular dalam media sosial apabila seorang lelaki menclum biblr knak-knak yang didkwa sebagai adik angkat lelaki itu.

Menerusi carian pengguna media sosial, pengasas produk kecantikan terbabit memuat naik beberapa video yang memaparkan perilaku sedemikian menerusi akaun TikTok miliknya yang kini sudah dinyahaktif.

SUMBER/KREDIT: BERNAMA

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*