Sayu nya… Rlder Grab Yg Ditlmpa Pokok Tvmbang Rupanya Ganti Tugas Ayah Cari Rezeki

Kejadian rlbut dan hujan lebat yang meIanda ibu negara sejak dua hari lalu memberi kesan cukup besar kepada pengguna jalan raya. Dalam pada itu, semalam tuIar kisah seorang food rider yang telah terkor.ban selepas ditlmpa pokok tum.bang akibat rlbut.

Berjaya ditarik keluar orang ramai…Tapi pemeriksaan sahkan pemuda dah hem.buskan n4fas terakhlr

Dalam kejadian kira-kira jam 4 petang itu, Syed Izzat Izzudin dikatakan telah berjya ditarik keluar orang ramai. Walau bagaimanapun, pemeriksaan pasukan peru.batan tidak lama selepas itu menge.sahkan pemuda berkenaan telah pun menghem.buskan n4fas teraklir.

Sejak ayah 0perqte, Syed Izzat jadi tuIang beIakang keluarga…Rajin bantu cari rzeki jadi f00d rlder

Menerusi portal Bernama, ayahnya telah menjalani operation menyebabkan Syed Izzat mengambil keputusan menjadi pengganti tulang belakang untuk kerja. Ibunya, Inang Suhana Abu Bakar berkata Allahyarham adalah seorang anak yang sangat rajin membantu cari rezeki untuk keluarga sejak dua bulan lalu.

Memang tak boleh terima kenyaataan cara pemerglan dia…Selalu tengok di televisyen saja

Jelasnya lagi, dia seperti sukar menerima kenyataan selain tidak menyangka peristiwa sebegitu akan menimpa anaknya sendiri sewaktu sedang bekerja. Jasad Allhyrham difahamkan akan dikebvmlkan di Tanah Perkburan Alam Damai selepas proses p0st mo.rtem hari ini.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber/Kredit :  Facebook Bernama, Nrl Asmadyana & Twitter Malaysia Viral 

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*