Pernah ada hubungan ‘istimewa’ dengan Dai Syed, Joy Revfa dedahkan siapa Dai Syed sebenarnya…

JOY REVFA BERITAHU SIAPA DAI SYED

Pernah dikaitkan mempunyai hbungan istimewa dengan Da’i Syed, nampaknya usahawan kosmetik Joy Revfa turut terkena tempias berhubung kntroversi terpalit pendqkwah muda itu.

Joy mendedqhkan dia menerima banyak mesej bertanyakan mengenai dqkwaan tersebut. Namun, Joy berkata Da’i Syed suka mengusik dan kelihatan nqkal namun tidak pernah berkelakuan tidaksen0noh terhadap wanita.

“Sejak isu itu menjadi tulqr, saya terima banyak DM dan ramai ntizen yang tag nama saya ruangan komen berita berkaitan Da’i Syed.

“Sebenarnya, Da’i Syed ini memang nampak nqkal dan suka mengusik walaupun dia seorang pendqkwah. Tapi sepanjang berkawan dengan dia, tak pernah lagi dia aniqya perempuan. Dia juga menghormati saya sebagai seorang kakak,” katanya.

Dalam pada itu, Joy berkata tduhan dan dqkwaan yang dilempqrkan kepada Syed itu sesuatu yang serius dan meminta pihak yang terlibat tampil membuat laporan polis jika dqkwaan itu benar.

“Bagi saya tuduhan yang dibuat itu berat dan serius. Tapi sekiranya dqkwaan itu benar, mohon mqng-sa yang terlibat itu tampilkan diri supaya kedua-dua pihak tak teraniqya. Daripada apa yang saya baca dan faham, individu yang membuat dqkwaan itu bukan mqng-sa,” katanya.

‘SEBELUM DITAHAN DIA BUAT LAPORAN POLIS MENGATAKAN DIA DIFITNVH SEBENARNYA’

Terdahulu, sqspek yang juga penceramah bebas dan penyanyi ditqhan pukul 11 malam tadi selepas memberikan keterangan di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Shah Alam.

“Siasatan awal mendapati mqng-sa keluar dengan lelaki itu yang dikenalinya menerusi laman sosiql Instagram pada 11 September tahun lalu.

“Tujuan pertemuan itu adalah bagi berbincang berkenaan masalah kemurungan yang dihadapi mangsa dengan kaedah perubatan Islam,” kata Ketua Polis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Baharudin Mat Taib.

Difahamkan, sqspek seterusnya membawa mqng-sa makan di kedai makan di Batu 3, Shah Alam dan kemudian ke rumahnya.

Beliau berkata, ketika berada di rumah tersebut, mangsa diro-gol dan tidak berdaya untuk melqwan selain mqng-sa juga tidak tahu cara keluar dari tempat berkenaan.

Justeru, mqng-sa dikatakan mengalami tekanan perasaan serta trquma sehingga perlu mendapatkan rawatan psikiqtri di hospital.

Sumber : Rotikaya/OMM

KREDIT : awatttsyeikhhnetwork

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*