(VIDEO) Bladap… Dilihat Remaja Se ngaja ‘WheeIie’ Motor, Biar Wrga Tua Jatvhh Terhentakk Ke Belakang

Tiada siapa kalau bolehh ingin menyalahkan golongan muda ketika ini, namun menerusi banyak contoh yang pernah terjadi pernah kita lihat kerap kali, m0ral dan juga akhl4k mereka dilihat sangat rendah lebih-lebih lagi berkaitan rasa hormatt.

Menerusi perk0ngsian yang tu.lar di media s0siaI, seorang pengguna Twitter dikenali sebagai m1nnnt, telah memuat naik satu video seorang re.maja dengan sengaaja mengan1ya seorang lelaki tua ketika dia sedang memb0nceng motor.

Seronok ke perma1nkan orang tua?

Rak4man berdurasi 20 saat itu dirakam dengan gel4k ket4wa oleh sekumpulan remaaja lain dipercayai rakan remaja yang menunggang motoslkal tersebut.

Siap bangga tu buat orang jatvhh

Apa yang dapat dilihat, pada awalnya remaja yang tidak berbaju itu seakan mempelawa lelaki tua terbabit menaiki motosikal bersamanya.

Namun ketika dia sedang mem4njat untuk duduk, dengan sengaja remaja berkenaan membuat aksi wheelie sehingga lelaki yang sudah berumur tersebut jatvh ke belakang.

Kurangg ajr sungguh!

Tindakan b1adap yang dilakukan oleh remaja tersebut telah mendapat kec4man daripada wrganet. Rata-rata merasakan apa yang dilakukan adalah satu tlndakan kurang berm0ral.

Mereka juga berasa kas1han melihat lelaki tua itu jatvh terhentak kebelakang dan tidak pasti sama ada dia mendapat keced3raan ataupun tidak.

Cuba buat dekat bapak sendiri

Keslan weyy pakcik tu

Yang r4kam pun takde akhl4k

Walau bagaimanapun, waktu yang tepat dan lokasi kejadian tidak dinyatakan dan hanya diberitahu berlaku di satu daerah di Terengganu, merujuk kepada ciapan yang dilakukan oleh pengguna Twitter berkenaan.

Sumber: m1nnnt, OMM, petua dan resepi bonda

SUMBER/KREDIT: HMetro

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*