‘Dah La Minta Tolong Kawan Rakam…’ Wahai Ibu Bapa Sila Pantau Sikit Anak Anda Di Luar

Mutakhir ini, ramai ibu bapa yang sentiasa sibuk bekerja sehingga menga.baikan tanggungjawab mereka untuk mendidik anak-anak dengan sebaiknya. Mereka lebih gemar menyerahkan tugasan yang sepatutnya menjadi kewajipan mereka kepada guru-guru.

Ada pula ibu bapa yang memberi keizinan dan galakan kepada anak-anak untuk mereka keluar bersama rakan pada hujung minggu berbanding menggunakan masa tersebut untuk sama-sama melakukan aktiviti yang dapat mengeratkan silatulrahim dengan alasan mereka tidak mahu meng.ongkong anak-anak yang suka diberi ruang untuk menyendiri tatkala mereka meningkat dewasa.

Seringkali kita dengar remaja selalu dikaitkan dengan ma.salah dan suka membuang masa untuk perkara yang tidak berfaedah.

Tidak terkecuali dengan sebuah video ini dimana terdapat sekumpulan remaja yang dilihat sedang menaiki motor di sebuah jalan raya.

Menaiki motorsikal sambil beronda-ronda sememangnya satu perkara yang menyeronokkan tetapi mana-mana penunggang motosikal pun tidak sah kalau tidak pernah melalui pengalaman jatuh dari motor.

Situasi itu sempat dirakam oleh seorang lagi rakan cuma apa yang terjadi selepas itu tidak pasti bagaimana reaksi anda bila melihat video yang disediakan di bawah ini.

Nasib Baik Takde Kenderaan Lain Dekat Belakang

SUMBER/KREDIT:utusan online VIA awattsyeikhhnetwork

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*