Terkini, Seorang guru pula tqmpil dkwa diro goI pendkwah seIebriti menjadikan 3 orang sudah tampil

Petaling Jaya: Seorang guru berusia 22 tahun pula tampil membuat laporan hari ini mendqkwa menjadi mqngsa r0 gol pendkwah selebriti yang ditqhan polis di Shah Alam minggu lalu.

Ketua Polis Daerah Petaling Jaya Asisten Komisioner Nik Ezanee Mohd Faisal berkata, wanita terbabit membuat laporan di Balai Polis Damansara ke atas sqspek.

“Setakat ini di Petaling Jaya kita menerima dua lqporan membabitkan cqbvl dan r0 gol oleh individu terbabit.

‚ÄúMaklumat lanjut berkaitan kejadian itu akan dimaklumkan nanti,‚Ä̬†katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Portal Harian Metro hari ini melaporkan pendqkwah selebriti yang ditqhan polis berhubung siasqtan kess dkwaan mer0 gol seorang gadis di Shah Alam minggu lalu, ditqhan sekali lagi oleh polis daerah ini atas kes cqbvl seorang lagi gadis berasingan.

Nik Ezanee berkata, pihaknya menerima laporan dibuat seorang wanita berusia 22 tahun pada jam 3.51 petang kelmarin, mendqkwa dicqbvl lelaki berusia 25 tahun yang juga pendqkwah selebriti.

Pendqkwah selebriti terbabit sebelum ini ditqhan polis bagi membantu siasqtan kes dqkwaan mer0 gol seorang gadis, tahun lalu.

Sqspek ditqhan kira-kira 11 malam Khamis lalu, selepas tampil memberi keterangan di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Shah Alam.

Berdasarkan lqporan mqngsa berusia berusia 23 tahun itu, dia mendqkwa diperk0sq sqspek yang mendqkwa mahu membantu merqwat gangguan emosi dialami pada September tahun lalu.

Difahamkan sqspek pernah menyertai sebuah rancangan realiti keagamqqn pada 2016 sebelum popular sebagai penyanyi dan pelakon.

Pendqkwah selebriti ditqhan lagi, dkwaan cqbuI penuntut kolej

Terdahulu, pendqkwah selebriti yang ditqhan polis kes d4kwaan mer0 gol seorang gadis di Shah Alam pada minggu lalu, ditqhan sekali lagi oleh sepasukan polis daerah ini atas dqkwaan mencqbvl.

Ketua Polis Daerah Petaling Jaya Asisten Komisioner Nik Ezanee Mohd Faisal berkata, polis menerima laporan daripada seorang wanita berusia 22 tahun pada 3.51 petang semalam, mendqkwa dicqbvl lelaki berusia 25 tahun yang juga pendqkwah selebriti.

Katanya, Dalam kejadian kira-kira 1 pagi pada 17 Oktober lalu, penuntut kolej swasta itu dipelawa sqspek ke rumahnya di Damansara Perdana, untuk mengajar mengenai pemasaran perniagaan.

“Semasa di rumah sqspek, mqngsa dicabvl selain turut dipaksa melakukan se ks 0rql.

‚ÄúBerikutan kejadian itu¬†mqngsa mengalami trqvma dan kini mendapat rqwatan di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM),‚Ä̬†katanya dalam kenyataan hari ini.

Bertindak atas laporan, beliau berkata, pihaknya menqhan sqspek bagi membantu siasqtan mengikut S3ksyen 354 Kqnun Kes3ksqqn.

Katanya, sqspek masih ditqhan remqn bersabit laporan kes r0gol yang diterima Balai Polis S3ksyen 6, Shah Alam dan akan berakhir esok.

Harian Metro sebelum ini melaporkan, pendqkwah selebriti ditqhan polis bagi membantu sias4tan kes dqkwaan mer0 gol seorang gadis, tahun lalu.

Sqspek ditqhan kira-kira jam 11 malam pada 26 November selepas tampil memberi keterangan di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Shah Alam.

Berdasarkan laporan m4ngsa yang berusia berusia 23 tahun, dia dipercayai keluar dengan svspek yang dikenali menerusi Instagram kira-kira 8 malam, 11 September tahun lalu.

Svspek pernah menyertai sebuah rancangan realiti keagamaan pada 2016 sebelum popular sebagai penyanyi dan pelakon

Sumber: HMetro VIA POP AIRNEWS

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*