PiIunya Pemerglanmu Saiful, Mavt DigiIis TreIer Ketika Dalam Perjalanan Ke Tempat Kerja

KUALA LUMPUR – Pekerja perkhidmatan Transit Aliran Massa (MRT) ma.ut selepas m0t0sikalnyaberge.sel dengan sebuah kereta sebelum terb4bas dan digi.lis Iori di susur ke Lebuhraya Sultan Iskandar Shah di sini, hari ini.

Ketua Jabatan Siasatan dan Penguatkuasaan Trafik (JSPT) Kuala Lumpur Asisten Komisioner Zulkefly Yahya berkata, pihaknya menerima maklumat berhubung kejadlan itu pada 6.52 pagi.

Menurutnya, ia membabitkan penunggang motosikal, Nur Saiful Fitri Samsulnzli, 28, yang ma.ut di lokasi kejadian selepas terbabit kema.langan dengan kereta dan lori.

Katanya, siasatan di lokasi kejadlan mendapati kema.langan berlaku apabila mngsadari arah Istana Negara mencelah antara kereta dipandu wanlta berusia 29 tahun dan lori dipandu lelaki berusia 28 tahun.

“Ketika mngsa berada antara duakenderaan itu, m0torsikalnyadikatakan bergesel di bahagian sisi kereta dan menyebabkannya terbabaske bawah tayarlori sebelum digi.lis.

“Ia menyebabkan mngsa mengalamiparah di kepaladan disahkan men1nggaldvnia di lokasi kejadlan, manakala pemandu kereta dan lori tidak mengalami sebarang kece.deraan,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Zulkefly berkata, myat llaki itu dibawa keForensik Hospital Kuala Lumpur (HKL) dan be.dah slasat akan dibuat selepas keputusan ujian Covld19 diperolehi.

Sumber/Kredit: wowberita

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*