(Video) Suami Isteri Maut, Dua Anak ᴄᴇᴅᴇʀᴀ ᴋᴇᴍᴀʟᴀɴɢᴀɴ Sekaligus Menjadi Anak Yatim Piatu

Kajang: Suami isteri ᴍᴇɴɪɴɢɢᴀʟ dunia, manakala dua anak mereka ᴄᴇᴅᴇʀᴀ selepas terbabit dalam ᴋᴇᴍᴀʟᴀɴɢᴀɴ di hadapan sebuah pasar raya di Lebuhraya Cheras-Kajang di sini, hari ini.

Pengarah Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Selangor, Norazam Khamis berkata, pihaknya menerima laporan berhubung kejadian itu pada 3.59 petang tadi.

ᴋᴇᴍᴀʟᴀɴɢᴀɴ antara van serta sebuah kereta Perodua Bezza.

“Seramai enam anggota bersama satu jentera dari Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Kajang dikejarkan ke lokasi, dan mendapati berlaku ᴋᴇᴍᴀʟᴀɴɢᴀɴ antara van serta sebuah kereta Perodua Bezza.

“Terdapat empat individu di dalam kereta iaitu sepasang suami isteri serta dua anak mereka masing-masing berusia tujuh dan 14 tahun,” katanya dalam kenyataan, hari ini.

ᴋᴇᴍᴀʟᴀɴɢᴀɴ antara van serta sebuah kereta Perodua Bezza.

Katanya, anggota membantu mengeluarkan suami isteri berkenaan yang disahkan ᴍᴇɴɪɴɢɢᴀʟ dunia di lokasi oleh pasukan ᴘᴇʀᴜʙᴀᴛᴀɴ.

“ᴍᴀʏᴀᴛ mereka kemudian dihantar ke Jabatan ᴘᴇʀᴜʙᴀᴛᴀɴ ꜰᴏʀᴇɴꜱɪᴋ ʜᴏꜱᴘɪᴛᴀʟ Kajang untuk ʙᴇᴅᴀʜ ꜱɪᴀꜱᴀᴛ.

ᴋᴇᴍᴀʟᴀɴɢᴀɴ antara van serta sebuah kereta Perodua Bezza.

“Dua anak mereka yang ᴄᴇᴅᴇʀᴀ turut dihantar ke ʜᴏꜱᴘɪᴛᴀʟ sama untuk ʀᴀᴡᴀᴛᴀɴ,” katanya.

Katanya, pemandu van tidak ᴄᴇᴅᴇʀᴀ.

SUMBER/KREDIT : aku papan kekunci

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*