“Biarlah macam b0d0h-b0d0h sikit…” -Tak setuju, Dr. Amalina bidas kenyataan Prof Muhaya tentang jodoh

Umum sedia maklum bahawa Datuk Profesor Dr Muhaya Mohamad merupakan pakar mata yang dikenali malah sering berkongsi ilmu-ilmu berkaitan perubatan dan a4gama di media sosial.

Boleh dikatakan kebanyakkan perkongsian ilmu yang diberikan menjadi rujukan sesetengah individu terutama berkaitan kesihatan atau motivasi kehidupan

Jadi ‚Äėbdoh-bdoh sikit‚Äô

Bagaimanapun, satu video yang sempat dirakam oleh seorang pengguan Twitter berhubung masalah wanita lambat bertemu jodoh telah menjadi perbahasan warganet.

Melalui video tersebut, ulasan Prof Muhaya telah membuatkan beberapa pihak kurang bersetuju terutama mereka yang masih lagi tercari-cari pasangan hidup ketika ini.

Jadi diri sendiri

Dalam pada itu juga, Dr Amalina Che Bakri yang merupakan pakar bedah turut menyuarakan pendapat agar beliau tidak memberi ulasan yang salah kepada wanita-wanita yang sedang berusaha mencari jodoh.

Malah Dr Amalina turut mengatakan bahawa wanita tidak perlu menurunkan tahap intelektual mereka untuk menarik perhatian lelaki.

Kenapa nak rendahkan diri?

Sehubungan dengan itu, perkara tersebut menjadi perdebatan dalam kalangan netizen yang mana tidak bersetuju akan pendapat tersebut.

Malah ada juga berpendapat bahawa seseorang yang tepat akan terima baik buruk setiap pasangannya.

Sumber: redaksi, twitter

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*