Akhirnya Dah Dapat. Pengasas Produk Kecantiikan Akhirnya Ditqhan. PDRM Beritahu Bagaimana Boleh Dapat Individu Ini

Kuala Lumpur: Sebelum ini pihak Polis sedang mbvruu seorang lelaki pengasas pr.oduk kecantikan bagi membantu s.iasatan berhubung videonya yang tular dalam media sosial memaparkan seorang lelaki menc.ium bibir seorang kanak-kanak lelaki.

Ketua Penolong Pengarah Bahagian S.iasatan Je.nayah Se.ksual, Wanita dan Kanak-Kanak (D11), Jabatan Si.asatan Je.nayah Bukit Aman, Asisten Komisioner Siti Kamsiah Hassan berkata, pihaknya sedang meng.esan kanak-kanak berkenaan serta sak.si kejad.ian.

“S.iasatan kess berkenaan lebih kepada A.kta Kes.alahan Se.ksual Kanak-Kanak dan memberi tumpuan dalam meng.esan kanak-kanak berkenaan,” katanya ketika dihubungi.

Terkini, polis telah men.ahan pengasas pro.duk kecantikan bagi membantu s.iasatan berhubung video tular memaparkan seorang lelaki menci.um bibir kanak-kanak lelaki.

Ketua Penolong Pengarah Bahagian Siasatan Jenayah Sek.sual, Wanita dan Kanak-Kanak (D11), Jabatan Si.asatan Jenayah Bukit Aman, Asisten Komisioner Siti Kamsiah Hassan berkata, lelaki terbabit dit.ahan susulan lap0ran dibuat seorang individu.

“S.uspek hadir ke sebuah balai polis di ibu negara untuk memberi kerjasama dan dia kemudian dita.han untuk si.asatan lanjut.

“Si.asatan lanjut kini masih dijalankan dan s.uspek masih dalam ta.hanan polis,” katanya ketika dihubungi, hari ini.

Menurutnya, kess dis.iasat mengikut S.eksyen 14 A.kta Kesa.lahan-Kesa.lahan Se.ksual Terhadap Kanak-Kanak 2017.

Semalam, video berkenaan tular dengan memaparkan seorang lelaki menc.ium bibir kanak-kanak yang did.akwa sebagai adik angkatnya.

Menerusi carian pengguna media sosial, pengasas pr.oduk kecantikan terbabit memuat naik beberapa video yang memaparkan perilaku sedemikian menerusi akaun TikTok yang kini sudah dinya.haktif.

Susulan itu polis berti.ndak meng.esan lelaki berkenaan bagi membantu si.asatan.

SUMBER/KREDIT: HMetro

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*