‘Ramai Yang Tengah Tengok!’ Ketika Tengah Siaran Lgsung, PU Azman Tertidur Sampai Ada Orang Call Kena Kejutkan

Penceramah bebas, PU Azman yang aktif di laman sosial antara individu yang menarik perhatlan dengan penyampaian dakwah yang santai.

Dalam berdakwah, banyak juga elemen lucu yang diselitkan sehingga namanya antara yang dikenali oleh pengguna media sosial.

Pada 24 Januari 2021, beliau telah memuat naik satu hantaran di Instagram miliknya. Beliau menulis pada ruanganĀ caption.

ā€œHahahahaha.sorry gaissss. Ni lah p.adahnya bila live sambil baring. setengah jam tertido wei. Sampai ada yang call. Sori ajimmajid, ustaz silent henset.ā€

Menurut PU Azman, beliau tertidur ketika membuatĀ liveĀ di Instagram dalam keadaan berbaring.Lucunya, beliau terpaksa dihubungi seorang kenalan untuk mengejutkannya.

Bagaimanapun difahamkan, aksi ketika tidur selama setengah jam itu masih ditonton pengikutnya di laman sosial tersebut. Dalam pada itu, beliau sempat bercanda dengan menulis

ā€œSetakat yang sweetkapel vc sampai tertidur tu dah boleh duk belakang , meh belajar dgn aku.ā€

Di ruangan komen pula, ramai selebriti yang meninggalkan komen mereka berdasarkan perkongsian tersebut.

Kelakar pula bila ada yang mengatakan sempat mengira bilangan misai PU Azman. Semoga selepas ini, beliau tidak membuatĀ liveĀ dalam posisi itu, kerana risau dirinya akan tertidur lagi.

Reaksi Orang Ramai

Sy pon ada masa live.. Org kat live tu sembang sesama mereka. Cik man sedap memb.uta. Sy stay pon sbb baca komen.

Haha cikman2,,,akhirnya ada jgk cerita yg blh netizen gelak. Tu la Mata Tu dah meng.antuk hahah dok lawan Gak.

Pernah jadi dekat live sh0pee.. Dia tngah promote, lepas tu promote sambil baring, last2 dengar dia berdengkurrr.

 

SUMBER/KREDIT: HotFm VIA ONLINE MALAYA

PERHATIAN:Ā PihakĀ Kualalumpur ViralĀ Ā tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. PihakĀ Kualalumpur ViralĀ juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*