Terkini, 40 orang ditqhan bergqduh dihadapn Low Yat, PDRM jelaskan apa yang berlaku

MALAYSIA: Kuala Lumpur: Seramai 40 individu ditahan selepas dipercayai terbabit dalam perga duhan di hadapan Plaza Low Yat, Bukit Bintang, di sini, petang tadi.

Perga duhan membabitkan sekumpulan lelaki itu dipercayai mempunyai kaitan dengan perebutan pelanggan.

Ketua Polis Daerah Dang Wangi, Asisten Komisioner Mohamad Zainal Abdullah mengesahkan kejadian berkenaan dan akan mengeluarkan kenyataan dalam masa terdekat.

‚ÄúSetakat ini siasatan awal sedang dilakukan dan satu kenyataan akan dikeluarkan dalam masa terdekat,‚ÄĚ katanya ketika dihubungi BH hari ini.

Sementara itu sumber memberitahu kejadian perga duhan itu tidak mempunyai sebarang kaitan dengan perga duhan antara kaum.

Sebaliknya, ia adalah membabitkan sekumpulan lelaki yang tidak berpuas hati akibat pelanggan mereka diambil oleh peniaga lain.

Bagaimanapun butiran perniagaan berkaitan perga duhan itu tidak dinyatakan.

Terdahulu tular dua video yang menunjukkan sekumpulan lelaki berga duh di hadapan Plaza Low Yat, di sini, petang tadi.

Terkini, 40 Dita han Berga duh dihadapn Low Yat, PDRM Jelaskan Apa Yang Berlaku

MALAYSIA: Kec0h di media sosial mengenai rakaman perga.duhan dikatakan berlaku lewat petang tadi berhadapan plaza lowyat.

Menerusi perkongsian dari laman facebook inforoadblock, sehingga kini lebih dari 200 perkongsian telah dibuat dan rata rata komen dari netizen pers0alkan apa yang terjadi sebenarnya diselit dengan unsur unsur k0medi dari komen yang lain.

Berhadapan Plaza Lowyat

Dimaklumkan bahawa kejadian tersebut berlaku di Bukit Bintang iaitu berhadapan dengan premis Plaza Lowyat. Ini membuatkan rakyat melihat kerjadian tersebut.

Reaksi Orang Ramai

Ga duhh tak ikut SOP. Tak jaga jarak, face mask tercabutt, jeritt tersemburr2 airliuq, tgn tak sanitlze. Moga dijauhkan dari vlrus kobid ta kutt ade pertambahan kluster baru, Kluster Low Yat Goc0h Pahceroh.

Klu ye pun ga duhh.. jarakan s0sial pakai mask santilizer kan tangan gunakan mysenjatera..bru teruskan ga duhh..ni langsung tak ikut sop yg seranan oleh kkm.

Buka lah bulatan besar sikit bg diaorg 1by 1 ,kan senang nk settle ,semua nk join ape cite ni.

Dia org tersalah tempat kot ni, dia org igt situ pejabat KWSP kot. Percaya sangat Waze tu.

Budak ravver dgn budak shhuffle gad0h la ni..lain kali psg radio jgn pakai bateri klu nk battle pon..sewa la jap lektrik kt 7e..ni tak,bateri radio abes dulu,battlee tak selesai lg.

Orang je lebih, bunyi je rluh, acah² je, tapi tak de pulak nampak yang terg0lek ke, terkuujur ke, nie talk kucing nie.

Nape kerusi gvard yg dijadikan alat bantuan utk mervsuh, Kang x pasal² pak guard tu xde tempat duduk plak mlm ni.

KREDIT: kini.mysumber

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*